• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Nailwear Profesyonel Tırnak Cilası? (10 gün çıkmayanoje)kullanan varmı...

canım bende bu ojelere taktım alıp almamakta kararsız kaldım vallahi alan varsa bende bilgi sahibi olurum ama galiba yok

ben kırmızısından kullanıyorum (real red) 2 kat sürdüm gerçekten 7 gün hiç çıkmadı. 8. günden sonra 1 kat daha geçtim 12 güne kadar dayandı.

normal ojeler sizde ne kadar dayanıyor ki? Ben sürdüğümde 1 hafta sonra anca uçlarından biraz çıkıyor...

sally hansen'in ojesi siz ondan vazgeçene kadar kalıyor tırnağınızda kesinlikle tavsiye edilir....avonun ojesi da kalıcı ama rengi ve sürmesi bir garip sürerken kuruyo daha ben çok beğenmedim ama sally hansen için söylenecek söz yok mutlaka deneyin...

ben de kullanıyorum avon un bu ojelerinden ama 7 gün kalıcı olduğundan değil beğendiğim renkler için almıştım ziira sürdüğüm oje elimde 3 günden fazla kalmaz :) yenilerim çıkartıp genelde...

Bende kullanıyorum sürekli aslında işin içine girince Avon'dan biraz soğudum ama ojeleri yine de dayanıklı ve iyiler ona kesinlikle laf edemem...

cila(1).jpg

Back