Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Avon mu, Schwarzkopf mu?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

cnn54

Özlemimsin...
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2009
528
2
96
Sakarya
Kızlar avonun kırık saç uçları için olan serumumu tavsiye edersiniz yoksa schwarzkopf un reklamında tanıtılan gliss 10 günde onarıcıyı mı?
Saçlarımda çok kırık var saçlarımı kestirmeden bunlardan hangisini kullansam şunlardan kurtulabilirim...
Ya da kırıklarımı aldırdıktan sonra hangisini kullanıyım...

tabikiscwarzkopt avo n para tuzagı zaten saglık bakanından onayı yok bitek parfumlerı guzel

cnm bence ilk önce saçlarında ki kırıkları bi aldırt sonra arzu ettiğin ürünü kullan yoksa hiç bir ürün işe yaramaz ama avonu tercih etmeni tavsiye ederimDd

Schwarzkopf bencede gliss şampuanları gercekten guzel eskı bır avoncu olarak tavsıye etmıyorum kullandımda sampuanlarını

Bahsettiğin avon serumuda çok iyiymiş benim sınıfımda bir arkadaşım kullanıyor.

Kırıklarımı aldırdım temizlendi saçlarım az bişe kaldı onları da 2 ay sonra aldırcam şimdi herhangi bitanesini denemem lazım avon nemlendirip pürüzsüz yapıyomuş sanırım hiç deneyeniniz yok mu

canım avonun kırık uç onarıcı serumunu kullanıyorum ben gayet güzel
ama gliss ile avonu kıyaslama bence
sonuçta biri avon biri schwarzkopf
senin yerinde olsam aradaki farkı anlamak için ikisinide denerdim
avondansa schwarzkopfu tercih ederdim

avon u hç sevmıyorum en guzel schwarzkopf ürünleri

:lepi:haklısın şekerim bende asla parfüm dışında birşey almazdım en son aldığımı ah kaç lira para verdim şimdi ise asla bişey almam para tuzağı dediğin gibikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…