Selülit Avon Masaj Aleti Kullanan Var Mı?

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
E

EU1

Ziyaretçi
Arkadaşlar bende bu avonun masaj aletinin eskisinden var.yani şekil olarak böyle cilde değen kısmı ama biraz değiştirmişler sanırım bu yenisi..Herneyse,bu yada buna benzer selülit masaj aletlerinden düzenli kullanıp olumlu sonuç alan oldu mu?
Ben buaralar bu selülit lanetine fena taktımKötü Kazenkullanan varsa hangi yağlarla uyguluyosunuz onları öğrenelim boşa kürek çekmeyelim diye sormak istedim:uhm::sm_confused: yardımcı olursanız çookkk sevinicem.şimdiden teşekkürler hepinizeea.s.

Aynısından var bende, avonun kremleriyle birlikte kullanıyorum günde 2kez diye önermişler ama ben sadece akşamları duştan sonra 10dakika kadar masaj yapıyorum... yaklaşık 1hafta oldu henüz gözle görülür bi değişiklik yok ama.. :KK43: neyse devam edicem yine de, sonuçta masajın faydasında hemfikiriz :KK66:
var mı acaba uzun süredir düzenli kullanıp faydasını gören?

ben kullanıyorum zaman zaman
kan dolaşımını sağlıyor en az 15er dakika uyguluyorum
selülitim yok oluşmasın diye kullanıyorum hemen oluşuveriyor üçnkü

Bende de bu masaj aletinden var, doğumdan sonra selülit kremi ile birlikte kullanmıştım. Birazda zayıfladım 22 kilo kadar doğumda 74 çıkmıştım şimdi eski kiloma döndüm çok şükür 52 kiloyum.
Ama hala var, şimdi yarım kalan selülit kremi ile, sıkılaştırıcıyı karıştırdım yeniden kullanıyorum.
Birde elektrikli masaj aleti var onu kullanmaya başladım, daha 2 gün oldu kullanalı.
Kremi sürüp masaj yapıyorum daha sonra streç folyo ile sarıyorum (Ender Saraç'tan duymuştum) Ev işleri yapıyorum terlemek için, birde gece sürüp masaj yapıyorum.
Bakalım iyi gelirse buraya tekrar yazarım, sonuçu görmek için en az 1 ay beklemem gerekir sanırım.
Neyse herkese selülitsiz günler dilerim...
a.s.

ben masaj aletiyle beraber avon selülüt kremini kullandım yklaşık 2 ay düzenli kullandığım söylenemez ama şimdi selülütlerim yok olduu kullanmanızı şiddetle tvsiye ederim..

canım ben kullanıyorum, genetik olarak sıfır selülitle yaşayan biriyim ama böyle masajları kan dolaşımımı rahatlatıp hızlandırmak için kullanıyorum, sonuçta sadece selülit değil ilerde varis riski de var öyle değil mi? ben banyoda sabunlandıktan sonra hünüz hala sabunluyken (kayganlıktan faydalanıyorum) bacak kalça karın ve göğüs bölgelerime uyguluyorum. bir de banyomu bitirmeden önce yine aynı bölgelere soğuk su tutuyorum (evet çok zor ama çok faydasını gördüm)
Ayrıca Avon temsilcisi olmak isteyen varsa bana mesaj atabilir kızlar.

X