avon luck u deneyen varmi

o simdi anne

minik kusum elosum
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
100
27
38
30
Slm gecenletde avon luck aldm cok sekerli bi kokusu var deneyen var mi begendiniz mi ben genelde cicekli kokular tercih ediyodm vish of love gibi biraz avir geldi galiba ama yine de kararsiz kaldm guzel mi degil mi

Ben de wish of love kullanmıştım. Luck'ı da bir arkadaşım aldı. İkisini de beğendim. Çok da ağır gelmediler. Özellikle wish of love baya hafif ve kalıcı değil :)

denedim cnm luck...kv hediye etti...
ben de şekerli sevmem ama kırmamak için sıktım hemen
sonra eşim bayıldı tabii, çok sevdi
ben de alıştım
dışarıda çok tercih etmesem de evde kullanıyorum
dışarı kokumdan memnunum çünkü chanel chance..

Ben de wish of love kullanmıştım. Luck'ı da bir arkadaşım aldı. İkisini de beğendim. Çok da ağır gelmediler. Özellikle wish of love baya hafif ve kalıcı değil :)
Benimde esim begenmisti galiba erkekler sekerli koku seviyo galiba

Luck guzel ama ardgm parfum degil galiba yada yakin ben daha cok vanilyali kokular seviyorm onerebilecegnz var mi bi de sizin parfum neli hic denemedm

Ikinci alisim baya alistim şimdi değiştiremiyorum sekerli kokulari ebnde sevmiyorum ama bundan vazgecemedim inanlmaz kalici :) yine avonun windscape kullandim 3 sene o da cok hos sade bir koki tavsiye ederm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…