• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon "Latın Sensatıon" ve "Strictly Come Dancing Ballroom"

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

B&M

FB & M & YE
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2007
8.556
25
158
37
Merhaba bayanlar , parfüm tutkunu olarak hemen merakla avonun yeni parfümlerini "Latın Sensatıon" ve "Strictly Come Dancing Ballroom" un çanta boyunu almış bulunmaktayım .

$strictly.jpg

Latın Sensatıon (kırzmız) ; Kakulenin sıcak dokunuşları, pembe osmanthus çiçeği ve çekici sandal ağacı kokularının çarpıcı birleşimi... Çekici .Tutkulu . Cesur

Strictly Come Dancing Ballroom (Pembe) ; Çekici frambuaz, kadınsı pembe gül yaprakları ve duyulara hitap eden amberin eşsiz birleşimi…Büyüleyici.Romantik.Zarif.

Avonun bayan parfümlerinin hepsini biliyorum diyebilirim , çoğunu da kullandım ,
Özellikle ; Rare Gold , Little black dress, Far Away , Fergie Outspoken Intense Beğenerek kullandıklarım .

Bu iki yeni kokuyu çok çok beğendim , kokladıkça koklayasım geliyor :1:
Kokular sıktığınızda birbirini andırıyor ama gerçekten biri zarif , diğeri oldukça çekici , kesinlikle ağır değiller .
Edt olmalarına rağmen kalıcılıkları şuana kadar iyi (bir kaç saattir alıyorum kokuyu )
Deneme amaçlı çanta boylarını almıştım , beğendiğim birini kendi şişesinde alırım diye düşünmüştüm , Latin Sensatıon'ı çok beğendim ama içimden bir ses "Strictly Come Dancing Ballroom" u da al diyor , sanırım ikisinide alıcam :52:

9-30 Kasım 2012 kataloğunda :12:

Son düzenleme:
Şişeleri hoş evet :12:

Bu arada bayanlar kımızı olan "Latin Sensation" bi parfümü anımsatıyor bana diyorum kaç saattir :1:
Dorenin ürünlerini kullananınız varsa , LA Rive Pink İsminde bir parfümü var , ona aşırı benziyor :1:

şişesi dikkatimi çekti benimde ilk kullananlar varmı hangisi daha hoş ?

b&m canım hangisi çekici kırmızımı yoksa?

Bana sorarsan tabi kırmızı Latin Sensation çekici ve hoş derim hem daha hissetiriyor kendini,
ama parfüm zevkleri kişiden kişiye ve tenden tene çok değişiyor , açık pembe olan hafif geldi .
Dün ikisini de almaya kararlıydım ama , Latin sensation'u alıcam sadece :12:

Son düzenleme:
Back