AVON kullanan bayanlar!! cildinize hangi bakımları sürüyorsunuz ve yaşınız??

mervealt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2009
158
1
arkadaşlar ben 19 yaşındayım avonun clearskin serisini kullanıyorum sizlerinde cevaplarınızı bekliyorum şutarafagitti

emilia ben clearskin serisini+20 yaşından sonra kullanılmaya son verilmesi gerektiğini biliyordum fisfisfis

Hayır ergenlik dönemindeki herkes için geçerli genelde akne ve sivilce sorunu olanlar için...

bende kuLLanIyorum tonığini temizleyicisini bide akne görünümü düzleştirici gerçekten çok memnunum...yalnız o ürünleri banyodan sonra kullanmak daha etkili sonuç veriyomuşş..vede coksık değil cok sık kullanılınca cilde zarar bile veriyomuşş....

Bende clearskin serisinden mikro-tanecikler içeren temizleyiciyi kullanıyodum ve çokta memnundum indirime girerse tekrar alıcam onu mutlaka tavsiye ederim ama yağlı görünümü matlaştıran nemlendirici pek bir işe yaramıyor..

Bnde clear skin'i kullanıorm cok memnunum yni sivilceleri gecirmio ama gzl temizlio..

Avon temsilcisi olduğum için hemen hemen tüm serilerinden denedim ve anew serisinde karar kıldım. Bu serinin makyaj ürünleri de bakım kremleri de çok güzel etkisini birkaç gün içinde hemen gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…