avon temsilcisi, satış yapan , yada avondan satın alan arkadaşlarıma bir sorum olacaktı :) son birkaç aydır içimde hep çeyiz yapasım var el işi , örgü değil ama züccaciye ve küçük ev aletleri olarak avon satan ablam var avondaki ürünleri kendisinin yaşı geçtiği için bide herhalde verecek kimsesi olmadığı için satıyor geçenlerde gördüm öğrenciyim diye bana indirim yapıyor hep güralların ürünlerini çok beğenirim çay bardaklarından vardı ablada kırmızılı 6 bardak , 6 su bardağı , şekerlik neyse işin sadedine geleyim fiyat sordum katalogdan baktı fiyatı söyledi sana da şu kadara veririm dedi fakat benim ablamda satış yapıyordu birkaç ay önceki kataloglarına baktım züccaciye ürünlerinin fiyatlarını bulamadım , hep parfüm , numene fiyatları var satış formunda. satış yapan arkadaşımda böyle bir satış formu var mı ?varsa bana resimlerini çekip yada taratıp gönderebilir mi ? bide alanlar varsa avondan daha uygunamı gelir? ona göre alacağım o gün eve gelir gelmez bir alışveriş sitesinde normal fiyatı 54 tl gördüm ama güralların yemek takımları en fazla 100 tldir carrefoursanın kampayaları intenetten takip ediyorum her defasında yemek takımları normal fiyatı 75 indirimli 60'lı civarında oluyor düşünün ama çay bardakları 6'lı olanlar 20 tl ablaya sorduklarımda ki su bardakları filanda var ama yinede sorayım dedim eğer satış formu varsa elinizde ona göre internetten ve tanığım züccaciyede sorup uyguna gelirse abladan alacağım rondo, tost makinası filanda var çünkü.