Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaAvon koyu sarı 8.0 kullanan var mı ?
arkadaşlar firma saç boyası sektörüne yeni giriyor çok ciddi para yatırmışlar o yüzden boya kalitesi konusunda şüpheniz olmasın ama kullanan henüz yoktur. boyalar ilk defa temmuz kataloğunda yer alacak ancak haziranda tanıtım satışları var.
teşekkürler arkadaşlar benimde gördüğüm en güzel koyu sarı umarım resimdeki gibi tutar tutarsa röfleyide kapar zaten nette satışı var ben denerim herhalde boyarsam sonucu yazarım resimde eklerim
ben 2 gün önce boyadım evet aynısı gibi oldu yalnız beyazları pek kapatmadı biraz gölgelemiş okadar ben dip boyası yaptım kendi saçımı aynen bu renk yaptı daha öncedende bu renge boyuyordum ama başka bir markayla röfleyi kapatmaz hiç sanmıyorum röfleyi kapatmak istiyorsan kesinlikle koyu renge boyamalısın bendede röfle var boyayı röfleli kısımlara deydirmemeye çalıştım yoksa yeşil olur kapatmaz yani
ben 2 gün önce boyadım evet aynısı gibi oldu yalnız beyazları pek kapatmadı biraz gölgelemiş okadar ben dip boyası yaptım kendi saçımı aynen bu renk yaptı daha öncedende bu renge boyuyordum ama başka bir markayla röfleyi kapatmaz hiç sanmıyorum röfleyi kapatmak istiyorsan kesinlikle koyu renge boyamalısın bendede röfle var boyayı röfleli kısımlara deydirmemeye çalıştım yoksa yeşil olur kapatmaz yani