• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon kendini bozmaya başladı....

linda08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
1.008
7
66
Antalya
Arkadaşlar avon takım öncüsü olmama rağmen avon sıkmaya başladı.

K8 de verdiğim saat yerine başka saat geldi. İyiki 1 den fazla vermedim, iade işini biliyorsunuz.

Tekli farı + 4 lü göz farı belli süreden sonra taşlaşmaya başladı.

Extra eyeliner yoğun değil tam sürmek için yarı yolda bırakıp tekrar daldırmak gerekiyor.

Faturasını ödeyen temsilcimin sayfasında faturası ödenmemiş görünüyor.

Sırf 85 tl yi doldurmak zorunda olduğum için (tö den düşmeyeyim diye) evim avon doldu taştı.

1 ay 60-70 olan parfümlerin 2.ayda yarı yarıya inmesi hele tam bir saçmalık, kimse o fiat üzerinden zaten almıyor.

Color trend serisi hiç güzel değil.

Saç boyaları istediğim rengi asla vermiyor ve hemen akıyor. Boyada voila tercihimdi oda bozdu.

bende severdim avonu ama haklısn canım...mesela bende üçlü roll on seti almıştım..ikisi bayan biri erkek... ama sonuç hepsi bayan geldi...iade etsem dediğin gibi çok stres bi durum.... birde gerçekten fiyatlar saçma boyutta...fullspeed diye parfüm varya bi katalogda 68 lira iken ikinci ayda 30 a düşüyor...bu kadar kandırılmaz ki insanlar...kampanya diye yutturuyorlar ama işin asıl türkçesi resmen kazıklanıyoruz ( afedersiniz)

aynen dediğin gibi benim de evim saçma sapan avon ürünleriyle doldu. sadece rujları ve bazı parfümleri güzel o kadar.. ayrıca K8 de benim de farklı bir saat geldi beğenmedim ama iade etmeye üşendim :/

7 sene kadar avon yaptım fakat son zamnlarda göz kalemleri ve anew ürünlerinden fazlaca şikayet duydum herkezde avon istediği için ablam avondan ben doreden devam etme kararı aldık kaliteyi cok dusurduler piyasada acılan şirket sayısı ve ürün fiyatları uygun olunca avon kalitesini düşürüp fiyatları azalttı diye düşünüyorum

bende avon temsilcisiyim 2 kampanyadır sipariş vermiyordum arkadaşların ısrarıyla parfüm indirimlerinden dolayı bu ay sipariş verdim.parfümlerinden yana bi sıkıntı yaşamadım ama yeni çıkan color trend kiss 'n' go lipstick passion renkli ruju katalogdan o kadar alakasız bir renk geldi ki arkadaşıma da bişey diyemedim o da yiğenim kullanır artık deyip aldı iade edebilirdi de bu 2. kez başıma geliyor artık bıraktım satışı ve bikaç şikayet sitesine de yazmayı düşünüyorum çünkü kendilerini aradığımda hiç de düzgün bi açıklamayla karşılaşmıyorum

Gerçekten çok kalitesiz ürünleri var .. Parfümler facia zaten çoğu EdT. 50 ml. hepside 20 tl ye inince millet atlıo indirim diye.. Ne kalıcılığı var ne bişeyi.. Hepsi bibirinize benziyo zaten . Herkes de kullanıyo. Baydı artık avon .. :37: Çok para yatırmadım zamanında Allahtan 3 - 5 bişi almışımdır. Şimdi eser yok zaten çok şükür.

evet avon gerçekten çok kötü olmaya başladı kardesim avon temsilcisi eyeliner aldık resmen su gibi siyah değil de gri gibi bi renk çıktı altın sarısı saat aldık beyazladı takı seti aldık oda beyazladı sarı bi rimel vardı reklamlardada çıkıyodu ondan aldık iğrenç ama diğer bi rimel daha var daha yoğun siyah süpermine öyle yazıyodu oçok güzel bi kaç beğendiğim oldu okadar parfümleride güzel..birde istenilen saatlerden sipariş veriyo baska alakasız saat gönderdiler gecende bide kaç kişi almıştı o saatten ne biçim iş yapıyolar yoksa stokda daha sonra yollayın yada siparişten düşün aslında iade edicen oda bi eziyet yeni saat aldı kardesim gecende oda 1saat dayanmadan koptu...parayı faturada ne kadarsa okadar yatırıyosun yinede 5-10lira borç gözüküyo sipariş veriyosun eksik ve yanlış gönderiyolar avon kendini düzeltmeli şikayet edicez zaten oriflame geçmeyi düşünüyo kardeşim o nasıl kızlar iyimi

Son düzenleme:
eskiden deli gibi avondan sipariş verirdim
şimdi akıllandım
fondoteni pudrası o kadar basit geliyor ki
hele rimellerinin hiçbr özelliği yok
bir kaçtane parfümü dışında beğendiğim bi ürün yok avonda

Eskiden de sadece rujlarını beğenirdim, ne rimeli ne ojesi hiç güzel değildi. Hele cilt bakım ürünleri berbattı. Yani bence hiçbir zaman iyi olmadı zaten...

Back