avon kampanya 13 te hangi parfüm

bensiz_sewme

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
207
18
643
36
Sivas
canlar 13. kampanyada 30 liraya 3 lü parfümler var bunlar sayfa 17deki make me wonder edt, fire me up edt, make me smile edt.. diğer üçlü sayfa 21 deki simple parfümleri.. bunları denediniz mi hangi 3 lü daha güzel sizce

yoksa sayfa 73 deki ikili wish of love mi daha güzel

birde sayfa 75 deki blue rush bayan edt yimi almalıyım yani sizce hangisi?

deneyenler varsa cevap bekliyorum bunlardan hiçbiri derseniz önerilerinizi de beklerim ..

ayrıca indirim broşüründe sayfa 9 daki mattie çantayı alan var mı nasıl güzel mi ? çok mu küçük sizce?

cevaplarsanız sevinirim kızlar hihoyyyt

slm canım ben fikrimi söleyeyim eğer tatlımsı kokular seviyorsan sayfa 17dekileri al derim ama aynı zamanda wish of love uda öneririm oda çok güzel kokuyor yinede zevk meselesi testerlarına bir bak.
mattie çantadan bende var çok şirin küçük bir çanta şöyle söyleyebilirim içine paranı telefonunu rujunu koyabileceğin bir çanta.günlük kullanım için gayet uygun

cnm orda 3 parfüm 40 tl... summerwhite, tasha, woman of earth!!! onlardan da istediğini seçebiliyosun, ister birinden 3 tane al :) kokuları hoş...

oradaki en güzel make me up yada blue rush diyebilirm..

blue rush yeni yılda kalkıyormus ogrendigime gore. tavsiye edilen bir kokuydu bana ama kullanmadım hiç.

yılbaşı katalogunu verdiler bana.. orada baya cazip ucuz güzel seyler var..

far away,celebre,rare gold ,tommorrow yılın indiriminde bnce :) sen bilirsn gene de :)

cantada ne kadar buyuk alırsan o kdr doldurma ihtiyacın artacagı için aslında orta boyutta bi canta :) eger bnm gibi ogrenci degilsen valiz gibi buyuk alma derim :) cok cici bi canta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…