Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Avon K5 Katalogu
- Konu Sahibi cosmic_c
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kızlar indirim broşürü ve panaroma yolda geliyor
canım baya geç yükleniyor sanırım hepsini mi yüklüyorsun parça parça mı:26:
kızlar yüklemeye çalışıyorum telefonumdan çektim boyutları çok büyük bir resim 3 mb fln dijitalden çektim onuda bilgisayar tanımıyor şuan uğraşıyorum.
hım tamam canım yolda dediğin için sormuştum kolay gelsin sana
kızlar anca çekebildim kusura bakmayın birazdan panaroma ve indirim broşürünüde koyucam..
tamam canım soluk almadan takipteyiz çok sağol şimdiden eline emeğine sağlık:87::101::112::124::119:
kızlar anca çekebildim kusura bakmayın birazdan panaroma ve indirim broşürünüde koyucam..
ayyyy bu kataloğa bayıldım parfümlerde müthiş indirim var. emeğine sağlık çok saol merakımızı giderdin uğraştın o kadar
Son düzenleme:
yeni çıkan mascaraların panaromayla gelen fiyat broşüründe ne kadar yazabilirmisin?
Rica ederim kızlar kataloğa yaz gelmiş resmen rengarenk
Fiyatı 8.77 tl..
- 12 Aralık 2011
- 297
- 33
- 123
Rica ederim kızlar kataloğa yaz gelmiş resmen rengarenk
Fiyatı 8.77 tl..
çok teşekkürler