Ben avon ürünleri satın almak istiyorm fakat etrafımda avon satan temsilci bulamadım internet sitesinden form doldurdum fakat dönüş yapılmadı nasıl ürünleri satın alabilirim kampanyalı ürünleri kaçırmak istemiyorum :/
Ben avon ürünleri satın almak istiyorm fakat etrafımda avon satan temsilci bulamadım internet sitesinden form doldurdum fakat dönüş yapılmadı nasıl ürünleri satın alabilirim kampanyalı ürünleri kaçırmak istemiyorum :/
Şuan daha mesaj atamıyorum maalesefben sana yardimci olabirim canim istersen gulsah ugur culha msj atman yeterli
Temsilci olmak istemiyorum sadece ürünleri satın almak istiyorum canım.avona üyelik konusunda yardımcı olabilirim isterseniz
avona üyelik konusunda yardımcı olabilirim isterseniz
İstanbul Çekmeköydeyim umarım yakınızdıreğer istersen indirimli ürün alabilirsin benden yardımcı olurum yani sehir olarak neredesin uzaksan bile bana kargoyla yollarım kargo parasıda benden olur amacım yardımcı olmak :)
İstanbul Çekmeköydeyim umarım yakınızdır
normalde izmirdeyim cokta uzak değilim ama bir süreliğine sehir dısındayım ama sorun olmaz dediğim gibi yardımcı olurum kargo da benden olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?