• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon k2 kataloğu 2014 (Şubat kataloğu)

kozmolady

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
11
1
16
İzmir
Kızlar sizi meraktan kurtarmak için aradım taradım avon şubat 2014 kataloğunu biyerde buldum heyo :))
şu linke girip http://www.avonkatalogu.net/2014/01/avonsubatkatalogu-2014.html
"kataloğu görüntüle"ye tıkladığınızda kataloğu görebiliyorsunuz. Resimlerin kalitesi de yüksek, kodlar rahat okunuyo. Şubat kataloğunu çoğu kişi beğenmiyor ya hani siteden, bir de siz bakın bakalım, yorumlarınızı bekliyorum...

Ben avon ürünleri satın almak istiyorm fakat etrafımda avon satan temsilci bulamadım internet sitesinden form doldurdum fakat dönüş yapılmadı nasıl ürünleri satın alabilirim kampanyalı ürünleri kaçırmak istemiyorum :/

Ben avon ürünleri satın almak istiyorm fakat etrafımda avon satan temsilci bulamadım internet sitesinden form doldurdum fakat dönüş yapılmadı nasıl ürünleri satın alabilirim kampanyalı ürünleri kaçırmak istemiyorum :/

canım biraz bekle ararlar seni hemen geri dönüş yapmıyorlar ama kesinlikle ararlar

ben sana yardimci olabirim canim istersen gulsah ugur culha msj atman yeterli

avona üyelik konusunda yardımcı olabilirim isterseniz

Merhaba arkadaşlar
Avon ürünleri satıyorum ..ilgilenirseniz yardımcı olurum ..
satış temsilcisi olmak isteyenlerede yardım ederim hanımlar :)
Evde boş boş oturmayın :)

arkadaşlar bende bursadayım varmı bursadan ürün sipariş vericem hemen sevgiiler günü gelmeden almak istiyorum

Back