- 27 Şubat 2011
- 425
- 17
- 118
- Konu Sahibi sosyolog54
-
paylaşımınız için teşekkürlerbirşey sormak istiyorum premiere luxe'nin kokusunu nasıl buldunuz acaba panaromada görüp merak etmiştim de
k13 faciasından sonra bu katalog çok iyi oldu.k13 te satışlarım çok kötüydü maalesef.85 tl yi zorla geçtim.bu katalogda resmen batacağım bir sürü ürün alcam yne kendimesatışlarında iyi olacağını düşünüyorum
paylaşımınız için teşekkürlerbirşey sormak istiyorum premiere luxe'nin kokusunu nasıl buldunuz acaba panaromada görüp merak etmiştim de
canım premiere luxe çok çok ağır bir parfüm ve hiç beğenmedim.çevremdilerede gösterdim numunesini çok ağır buldular.zaten her parfümü kolay kolay beğenmem.zevkler ve renkler tartışılmaz tabi karar senin
Bende bugün üye oldum inşallah pişman olmam :)
hayırlı olsun canım pişman olunacak birşey yok bence ödemelerini düzgün yaptığın sürece hiçbir sıkıntın olmaz 40 gün içinde iade de yapabiliyorsun borcun geciktiğinde de hemen insanın boğazına yapışmıyorlar kendinde avon ürünleri kullanıyorsan iyi yapmışsın üye olmakla tatlım şimdiden bol satışlar diliyorum:)
:)) Saolunn.Odeme konusunda sıkıntı yaşıycaımı sanmıyorum.Dediğiniz gibi bende avon kullanıyorum sparişlerin hemen hemen hepsi benim icin olucak gibi :) Arkadaşlarda artık senden alırız çok iyi yapmışsın dediler ama bakalım artık ins hayırlısı olur :) sizlerede bol bol sıparişler hayırlı boll kazançlar diliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?