- 27 Şubat 2011
- 425
- 17
- 118
- Konu Sahibi sleeping_beauty
-
merhaba arkadaşlar indaesesc parfüm kaç para
katalogu ekleyen arkadasa tesekkür ederiz merakımızı gidermiş olduk yanlış anlama katalogu ekledigin için lafım sana değil ama bazı arkadaslar burdan melek diye biri almış katalogu facete yayınlamış diye ne hırsızlıgı kalmış ne bişey ee kızlar face ten alıp burda eklenince sizin amacınıza hizmet edince iyide baskası burdan alıp yayınlayınca mı problem oluyo niye böyle bir adaletsiz davranıyorsunuz ben anlamadım yanlış anlamayın ben katalogu alıpta ekleyecek değilim lafım adaletsiz davranan arkadaslara
burdan alıp yayınlasalarda benim için sorun değil ben katalogu takım öncümün sayfasından alıp yayınladım burda çünkü çoğu arkadaş üşenmeden buraya yüklüyo ve ben hep burdan bakıyodum bu seferde ben yükleyeyim dedim :)
bu katalog eksik değilmi sanki :S kalanını da kargosu gelen arkdaslarımızdan biri yükleyebilrmi?
arkadaşlar katalog bana geldi üzgünüm fakat indicandessence 67 lira 57 deil katolog fiyatıyla
bu katalog eksik değilmi sanki :S kalanını da kargosu gelen arkdaslarımızdan biri yükleyebilrmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?