Avon k-2 katalogu

k 2deki robyn çanta nasıl kızlar alıp kullanan varmı derisi nasıl birde içi tek gözlümü alsammı acaba?

arkadalar bn dha yeni üye oldum ama üye olmadan öncede bu sayfayı çok takip ediyordum çok güzel bi sayfa ilk bunu söylemek istedim ve bnde avon temsilcisiyim robyn çanta sizce nasıl kndme almak istiyorum ama karar veremdm kullanan varmı acaba memnunlarmı ?

kızlarr bende avona yeni üyeyim kendime fondoten almak istiyorum ancak hangisi daha güzel karar veremedim kullananlar varsa yardımcı olabilirmi rica etsem?

kızlarr bende avona yeni üyeyim kendime fondoten almak istiyorum ancak hangisi daha güzel karar veremedim kullananlar varsa yardımcı olabilirmi rica etsem?

canım extra lasting fondöten kullanıyorum memnunum kalıcığı olan bi ürün tavsiye ederim

kızlar avonun burdakı sayfasında da gosterıyo kapaatıcısını almısım 5e burda 8.5 olmus cok ıgrenc hıc de kapatmıyo sakın almayın derım dusunenınz varsa

Merhaba arkadaşlar ben red 2000 ve red kiss de satmıştım red 2000 kırmızı ama dalgalı içinde efektler var bu yüzden biraz nar çiçeğine kayıyor red kiss ise biraz daha kırmızı ikisinide öneririm parlak ve kalıcı rujlardır.

paylaşım için tşkkürler canım çok iyi oldu valla

panaromada yeni bi parfüm çıkmış pure o2 diye bayanının kokusu nasıl elinde testeri falan olan var mı acaba. fiyatı çok uygun bi de içerği ilgimi çekti güzel bi koku olabilr diye düşündüm

K_2 kataloğunu ekleyen arkadaşa teşekkür ederim.Solutions berraklık veren krem nasıl acaba kızlar.baya bi indirime girmiş k-2 de.
gece ve gündüz kremi arasında bi fark varmı_?

bencede canım banada az geldi ayrıca 10'lu kataloğ fiyatı 9.50 TL bence 9.50 kataloğlara vericeğine istediğin modelde atkı takımı alırsın en mantıklısı :) ha eğer 300 tl yapıp zaten 10 tane kataloğ veriyorsan o zaman tabi alınır ama atkı için siparişlerini zorluycaksan bence zorlamana gerek yok :) :)

bayanlar pata krem fondöten almayı düşünüyorum beyaz tenliyim ivory mi daha iyi olur shell mi kullanan deneyen varsa fikir istiyorum.

üf ya o kadar bekle ne hediye verirler acaba diye çıka çıka atkı takımı çıksın iğrenç üye olalı az bi süre oldu ama en güzel hediyesi yemek takımıydı çok güzel kardeşimin çeyizine koyduk :) gene çeyizlik bişiler versinler yada kullanmalık bu ne ya

kızlar İndirim katalogunda glaze wear rujların numaralarını ve isimlerini atar mısınız lütfeen? okuyamadımm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…