Avon k 11 kataloğu

offff bu ayda battım:))))) takılar yine güzel....

ay bende indirim kataloğuna yetişirsem şu göz kremini alayım:)) paylaşım için çokk teşekkür:))

paylaşım için çok tesekür ederim ederim bende bu ay battım katalog güzel görünüyor yanlız panoroma göremedim rica etsem yükleyen arkadaşımız onuda yükler mi ??
şimdiden teşekürler

lütfen panaromayı görenler hediyeler neler söylesin yada yüklesinler buraya lütfennnnnnnnnnnnn

panorama
340 tl kütahya porselen kahve fincanı takımı ve 6 adet su bardağı takım
üzerinde istanbul deseni var ikisindede
boğaz köprüsü vs ama renkli değil
resim yükleyemedim :)) bence güzeller

1320 tl ye fakir elektrikli süpürge hani şu uzunlar varya pratik olanlar
ikisinin arası bişe göremedim
k 11 de 180 tl sipariş + k12 de enaz 1 sipariş pur blanca yeni şişesinde hediye

1320 tl ye fakir elektrikli süpürge hani şu uzunlar varya pratik olanlar
ikisinin arası bişe göremedim
k 11 de 180 tl sipariş + k12 de enaz 1 sipariş pur blanca yeni şişesinde hediye

teşekkürederim keşke resimde yükleyebilseydin de görseydik ama bunada şükür:)

teşekkürederim keşke resimde yükleyebilseydin de görseydik ama bunada şükür:)

yüklemeye çalışayım tarayıcım yok tel.le çekip koymaya çalışayım
ama fincanlar fena değil bardaklar saydam üzerine siyah kalemle istanbul silueti çizilmiş gibi düşün:)

arkadaşlar k11 sipariş limiti ne kadar belirlenmiş acaba ? eline panoraması ulaşan fiyat listesine bakıp yazabilir mi ? tşk şimdiden

Arkadaşlar rare gold bayan parfümü nasıl güzel bir kokumu tavsiye edermisiniz??birde onun indirimde oldugu sayı geçtimi artık ?

85 yazıyor ama sonradan değişirmi ki

teşekkür ederim canım :) değişmez de belki kampanya yaparlar 1-2 gün. geçmiş zamanlarda olmuştu hatırlarsanız şu tarihe kadar ... şu kadarlık sipariş ver hizmet bedeli ödeme şeklinde.

açıkçası ben hep kendime alıyorum yaz ayı iyi geçti o anlamda. 25 tl her koşulda tutuyordu hatta geçiyordu. 85 tl olunca zor olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…