Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Avon k 11 kataloğu
- Konu Sahibi Sheena
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?1320 tl ye fakir elektrikli süpürge hani şu uzunlar varya pratik olanlar
ikisinin arası bişe göremedim
k 11 de 180 tl sipariş + k12 de enaz 1 sipariş pur blanca yeni şişesinde hediye
teşekkürederim keşke resimde yükleyebilseydin de görseydik ama bunada şükür:)
teşekkürederim keşke resimde yükleyebilseydin de görseydik ama bunada şükür:)
yüklemeye çalışayım tarayıcım yok tel.le çekip koymaya çalışayım
ama fincanlar fena değil bardaklar saydam üzerine siyah kalemle istanbul silueti çizilmiş gibi düşün:)
- 16 Haziran 2011
- 14.965
- 63.233
- 798
arkadaşlar k11 sipariş limiti ne kadar belirlenmiş acaba ? eline panoraması ulaşan fiyat listesine bakıp yazabilir mi ? tşk şimdiden
85 yazıyor ama sonradan değişirmi ki
- 16 Haziran 2011
- 14.965
- 63.233
- 798
85 yazıyor ama sonradan değişirmi ki
teşekkür ederim canım :) değişmez de belki kampanya yaparlar 1-2 gün. geçmiş zamanlarda olmuştu hatırlarsanız şu tarihe kadar ... şu kadarlık sipariş ver hizmet bedeli ödeme şeklinde.
açıkçası ben hep kendime alıyorum yaz ayı iyi geçti o anlamda. 25 tl her koşulda tutuyordu hatta geçiyordu. 85 tl olunca zor olacak
Arkadaşlar rare gold bayan parfümü nasıl güzel bir kokumu tavsiye edermisiniz??birde onun indirimde oldugu sayı geçtimi artık ?
rare gold şuan indirimde
kokusu bence güzel ama kardeşim beğenmedi mesela zevk meselesi tabi :)