Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu koku bana pek kışlık bir koku gibi gelmedi. mandalina ve çiçeksi bir kokusu var. çok ağır bir parfüm değil ve de kalıcılığı iyi değil. avonda kışlık koku arıyorsam; for avay, rare gold u kullan derim. bu kokular çok kalıcı
Kızlar kış için bu kokuyu önerir misiniz? Avonda yeni çıkmış sanırım. Beyaz tenliyim ve çiçeksi ağır olmayan kokuları seviyorum..
canım bu kokuyu ilk sıktığında hafifmiş gibi geliyor sonra pur blanca yı andıran bir koku kalıyor brnim tenimde, belki de buğday tenliyim o yüzden..
eğer sonradan meydana gelen şekerli koku kalmıyorsa teninde al derim. Ama kış için avon incandessence ya da little black dress güzel olabilir ara ara kullanırım. hatta ağır gelmeyecekse rare gold da hoşuma gider.. ha bir de illa avondan almam diyorsan ben doldurma parfüm sexy graffiti kullanıyorum çoğunlukla tavsiye ederim
ben de sarışınım ve trendyoldan bi deneme testerı geldi. denedim ve pek ağır gelmedi dediğin gibi şekerli değil. orta derecede kalıcılıkta. ama parfümü beğendim dediğin gibi kışa yakışan hoş bi parfüm yine de...
incandessence ve little black kullandım. hatta incandessence vazgeçilmezlerimden, eşim de çok beğeniyor... komik olacak ama arılar da çok beğeniyor sanırım, başıma musallat oluyorlar çiçek koktuğu için
hangi parfum trendyoldan gelen canim?
incandessence cidden guzel :)
yok canim oyle dusunme ben de sexy graffiti de ari sorunu yasiyorum
avon instinct geldi canım trendyoldan minicik geldi tabii ama deneme fırsatım oldu en azından. fena değil bence...
arılar peşimi bırakmıyor millet gülüyor artık
ben de avon satiyorum, bana da ordan geldi testir, azicik surdum o bile etkili, ama ne yazik ki avonun kokulari uzun sure kalici olmuyor...