• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon Instinct parfüm?

ysmgzldr

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
1.770
78
363
Kızlar kış için bu kokuyu önerir misiniz? Avonda yeni çıkmış sanırım. Beyaz tenliyim ve çiçeksi ağır olmayan kokuları seviyorum..

bu koku bana pek kışlık bir koku gibi gelmedi. mandalina ve çiçeksi bir kokusu var. çok ağır bir parfüm değil ve de kalıcılığı iyi değil. avonda kışlık koku arıyorsam; for avay, rare gold u kullan derim. bu kokular çok kalıcı

bu koku bana pek kışlık bir koku gibi gelmedi. mandalina ve çiçeksi bir kokusu var. çok ağır bir parfüm değil ve de kalıcılığı iyi değil. avonda kışlık koku arıyorsam; for avay, rare gold u kullan derim. bu kokular çok kalıcı

hımm normalde de pek ağır koku sevmiyorum aslında çiçeksi severim. incandessence vazgeçilmezimdir. ona benziyor mu? far away'i sevemedim gitti ağır geliyor bana... belki de sarışın olduğumdandır

satış temsilcisiyim.bana bu parfümün numunesini gönderdiler ne yazıkki beğenmedim.little gold dress i andırıyor sanki.incandessence ile yakından uzaktan alakası yok.incandessence süper bir koku.amour,far away,rare goldddd özellikleee... perceive ,city rush glamor tavsiye ederim.

instict bence çok berbat bir koku....hiç beğenmedim ...

daha iddalı şeyler bekliyordum ...

ağır gelmeyecekse soft musk kullan ..kışlık bir kokudur o bence sıcacık...

Kızlar kış için bu kokuyu önerir misiniz? Avonda yeni çıkmış sanırım. Beyaz tenliyim ve çiçeksi ağır olmayan kokuları seviyorum..

canım bu kokuyu ilk sıktığında hafifmiş gibi geliyor sonra pur blanca yı andıran bir koku kalıyor brnim tenimde, belki de buğday tenliyim o yüzden..

eğer sonradan meydana gelen şekerli koku kalmıyorsa teninde al derim. Ama kış için avon incandessence ya da little black dress güzel olabilir ara ara kullanırım. hatta ağır gelmeyecekse rare gold da hoşuma gider.. ha bir de illa avondan almam diyorsan ben doldurma parfüm sexy graffiti kullanıyorum çoğunlukla tavsiye ederim;)

canım bu kokuyu ilk sıktığında hafifmiş gibi geliyor sonra pur blanca yı andıran bir koku kalıyor brnim tenimde, belki de buğday tenliyim o yüzden..

eğer sonradan meydana gelen şekerli koku kalmıyorsa teninde al derim. Ama kış için avon incandessence ya da little black dress güzel olabilir ara ara kullanırım. hatta ağır gelmeyecekse rare gold da hoşuma gider.. ha bir de illa avondan almam diyorsan ben doldurma parfüm sexy graffiti kullanıyorum çoğunlukla tavsiye ederim;)

ben de sarışınım ve trendyoldan bi deneme testerı geldi. denedim ve pek ağır gelmedi dediğin gibi şekerli değil. orta derecede kalıcılıkta. ama parfümü beğendim dediğin gibi kışa yakışan hoş bi parfüm yine de...

incandessence ve little black kullandım. hatta incandessence vazgeçilmezlerimden, eşim de çok beğeniyor... :12: komik olacak ama arılar da çok beğeniyor sanırım, başıma musallat oluyorlar çiçek koktuğu için :52:

Son düzenleme:
ben de sarışınım ve trendyoldan bi deneme testerı geldi. denedim ve pek ağır gelmedi dediğin gibi şekerli değil. orta derecede kalıcılıkta. ama parfümü beğendim dediğin gibi kışa yakışan hoş bi parfüm yine de...

incandessence ve little black kullandım. hatta incandessence vazgeçilmezlerimden, eşim de çok beğeniyor... :12: komik olacak ama arılar da çok beğeniyor sanırım, başıma musallat oluyorlar çiçek koktuğu için :52:

hangi parfum trendyoldan gelen canim?

incandessence cidden guzel :)

yok canim oyle dusunme ben de sexy graffiti de ari sorunu yasiyorum :9:

hangi parfum trendyoldan gelen canim?

incandessence cidden guzel :)

yok canim oyle dusunme ben de sexy graffiti de ari sorunu yasiyorum :9:

avon instinct geldi canım trendyoldan :34: minicik geldi tabii ama deneme fırsatım oldu en azından. fena değil bence...
arılar peşimi bırakmıyor millet gülüyor artık :9:

avon instinct geldi canım trendyoldan :34: minicik geldi tabii ama deneme fırsatım oldu en azından. fena değil bence...
arılar peşimi bırakmıyor millet gülüyor artık :9:

ben de avon satiyorum, bana da ordan geldi testir, azicik surdum o bile etkili, ama ne yazik ki avonun kokulari uzun sure kalici olmuyor...

merhaba ben de avon satışı yapıyorum sizinde bildiğiniz gibi herve leger satışta değil artık.ve bana bu parfüm lazım elinizde varmıdır?

Kizlar elinde instinct parfumunun yuvarlk saatyle brlkte bna temslci fyatyla derck olan varmi bi musterime madur oold.s

Back