AVON İndividual Blue yu geri isteyenler :(

CagRA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
15
0
86
Edirne
Bundan ortalama, 3 yıl kadar önce Avonun İndividual blue isminde bir parfümü vardı
Hatırlayanlarınız vardır umarım... Avon bir daha o parfümü üretmedi, onu tekrar istiyorum sositososito

ayyy ben biliyorum bu parfumu 6-7 sene önce kullanmıştım güzel ve ferah bi kokuydu denizdeymişsin gibi.avona mail at canım cok talep olunca geri çıkarıyorlarmış. bazı satıs sitelerindede olablir bi bakkaydirigubbakcemile2

canım vallaahaa araştırmadığım site kalmadı hiç satışta yok sadece ebay gibi yabancı ülkelerin sitelerinde satışta, çok istiorum onu hep denizde olmak istiyorum ama yaa ühühüüğüğ, ben hemen mail atııyorum amaa nolurr sidee atınn lütfeeen

tamam tatlım bende atayımvereliniortakebaydan alabilirsin ordan alışveriş yapan baya kişi varyerimseniben

ben de geri istiyorum onu,avondan bi arkadaşım ismi değişmiştir koku hala vardır demişti,keşke öle olsa...

bende blue individual kullanıyordum o parfümü istiyorum yaaaa geçen sene bir sitede bulup almıstım bitince ağlayasım geldi çünkü yok kataloglardada yok offfffff

çok güzel uniseks gibi bir kokuydu.bayılıyordum.

bir de ck eternity summer 2007 ye bayılmıştım, eternity summer her sene değişiyor o koku çıkmadı bir daha.
cacharelin eau eden diye bir parfümünü çok seviyordum onu da kaldırdılar.
ne istiyorlar parfümlerimden

blue rush da cok güzel bi koku ferah okyanus kokusu gibi sanırım bu çıktı bunların yerine ama oda kalktı bende onu geri istiyorum

evet blue rush blue ya cok yakın bi koku blue geri gelse alırım ferah bi kokusu var

Individual blue hayatımın kokusuydu diyebilirim,kaldırılmasına çok üzülmüştüm,umarım tekrar çıkarırlar,yaniii avondaki en şahane kokuydu ve asla hiç bi fresh koku onun yanından geçemiyor,tutup en güzel kokuyu kaldırdı gerizekalılar

evet bende ilk kez 5 yıl önce almıştım bayıldım kokusuna ve inanırmısınız yolda tanımadığım insanlar sormuşlardı parfümümü ama o ilk şişeden sonra aldıklarımın kokusu onun kadar kalıcı ve keskin olmadı hiç nedendir anlamadım çok istiyorum blue geri gelsinnnn.

sonradan avonda blue diye yine bir parfüm çıktı kokusu andırıyordu fakat şişesi falan değişikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…