merhaba arkadaslar geçen ay bi arkadaştan aldım bende FİRE ME UP adında bir parfüm çok tatlı bi koku gibi geldi bana renkleri var sarı,kırmızı,mor bendeki kırmızısı ama morununda çok güzel bi koku olduğunu söylüyorlar kullanan varmı aranızda....
bu arada sarı olan çiçeksi meyve kokuları,kırmızı olan meyve kokuları,mor olan ise oryantal meyve kokuları içeriyor.
bende sipariş ettim ocak kataloğundan kırmızı olanını sanki çilek kokusunu andırıyo gibi geldi bana çok beğendim açıkcası ..
morunuda kokladım kuzenim almıştı o biraz daha ağır bir koku gibi geldi bana kırmızı olanını tercih ederim ..
evet cosmic sana katılıyorum süper bir koku.mor olanda oryantal meyve kokuları yazıyo oryantal derken nedemek istiyor hepsinden karışıkmı demek istiyor
üçünü de kullanıyorum.kırmızısını çilek kokusuna benzeten de var şarap kokusuna da ama beğeniyolar genelde.hatta uzunca bi süre kırmızıyı kullandım ve artık kokuyu benimle özdeşleştirmiş arkadaşlarım:) sarısı çok hafif ve güzel temiz bi kokusu var.morunun kousu fazla şekerli geliyo bana.hafif kokulardan hoşlanıyosan morunu beğenmezsin diye düşünüyorum.ama mor olanı kullanan arkadaşlarımda çok güzel kokuyo:) sanırım ben kendimde pek beğenmiyorum