AVON (fire me up) meyve kokuları...kullanan varmı...

eeesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.522
9
158
35
Samsun
merhaba arkadaslar geçen ay bi arkadaştan aldım bende FİRE ME UP adında bir parfüm çok tatlı bi koku gibi geldi bana renkleri var sarı,kırmızı,mor bendeki kırmızısı ama morununda çok güzel bi koku olduğunu söylüyorlar kullanan varmı aranızda....
bu arada sarı olan çiçeksi meyve kokuları,kırmızı olan meyve kokuları,mor olan ise oryantal meyve kokuları içeriyor.

http://images.gittigidiyor.com/2213/AVON-Color-Scents-KIRMIZI-Fire-Me-Up-Parfum__22137899_0.jpg

Canım kampanya 13 te ben 12 tane morunu sattım bu parfümün... çok sevilen bir koku tavsiye ederim...

ben sarı olanı kullandım,limon kokusu var,en hafifi sarısı bence,diğerleri ağır geliyor bana

ben morunu almıştımama biraz ağır geldi aslında çiçek kokularını daha çok seviyorum

bende sipariş ettim ocak kataloğundan kırmızı olanını sanki çilek kokusunu andırıyo gibi geldi bana çok beğendim açıkcası ..
morunuda kokladım kuzenim almıştı o biraz daha ağır bir koku gibi geldi bana kırmızı olanını tercih ederim ..

evet cosmic sana katılıyorum süper bir koku.mor olanda oryantal meyve kokuları yazıyo oryantal derken nedemek istiyor hepsinden karışıkmı demek istiyor

ben morunu almıştım kampanyadaydı 10 tlye geldi bence çok güzel ve ağır değil çabukta uçmuyor..

morunu kullandım çok güzeldi
kırımızısını da devamlı kullanıyorum ilk başta ağır geliyor ama oturunca ha ri ka meyve bahçesi gibi :)

sarısı çok hafif ilk sürümde de koku aynı ilerleyen saatlerde de

moru ise ağır ilk sürüldüğünde ancak bir 10dk sonra o ağır koku müthiş bir şeye dönüşüyor.

üçünü de kullanıyorum.kırmızısını çilek kokusuna benzeten de var şarap kokusuna da ama beğeniyolar genelde.hatta uzunca bi süre kırmızıyı kullandım ve artık kokuyu benimle özdeşleştirmiş arkadaşlarım:) sarısı çok hafif ve güzel temiz bi kokusu var.morunun kousu fazla şekerli geliyo bana.hafif kokulardan hoşlanıyosan morunu beğenmezsin diye düşünüyorum.ama mor olanı kullanan arkadaşlarımda çok güzel kokuyo:) sanırım ben kendimde pek beğenmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…