• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon far away paradise?

Ardayasbu

ARDA & ADA
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2008
2.850
75
363
arkadaşlar avon far away paradise kullanan var mı aranızda kalıcı mı? ve far away mi sipraiş vereyim sizce yoksa far away paradise mi ?

far away paradise derim canım. gerçi zevkler farklı olabilir ama far away biraz ağır bi koku. ama öteki daha hoş. tabi bana göre. testerlarından dene. hangisi tenine uyarsa onu al.
şimdiden de güle güle kullan canım :)

far away paradise derim canım. gerçi zevkler farklı olabilir ama far away biraz ağır bi koku. ama öteki daha hoş. tabi bana göre. testerlarından dene. hangisi tenine uyarsa onu al.
şimdiden de güle güle kullan canım :)

kokuyu beğendim ama kalıcı mı onu merak ediyorum.

kokuyu beğendim ama kalıcı mı onu merak ediyorum.

hayır canım hiç kalıcı değil bence kokusuda o kadar güzel değill. ben far awaye benzer die almıştım yani vanilya kokusunu sevdiğim için ama yanından bile geçmiyor yinede sen bilirsin a.s.

bende far away kullanıyorum kokusunu bana gore muthıs ama fazla kalıcı olmuyor sen bılırsın yınede

Paradas snrm brz daha hafif? kullanmammıstım ama bi kere kokusuna bakmıstım... far away i oneririm ama :))

Back