Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Avon eternal magic mi yoksa for away mi acil yardmm :))
arkadaşlar geçen gün avonun yılbaşı katoloğudn eternal magic e sipariş verdm fiyatıda yarı yarıya düşmüştü . Fakat snradan birz bakındımda avonun for away i de çok seviliyormuş. şuan çok kararsız kaldım . tavsiyeniz varsa yardımcı olur musunuz ?
slmlarr ben kesinlikle eternal magic diyorum ben far awayi cok ağır buluyorum, orta yaş için uygun. eternal magic cok daha güzel ve edt olmasına rağmen kalıcı. far away cok cok ağır bi koku
far awayy acaip bi koku insan o kokuyo ya çok begeniyor yada nefret ediyor :) ben far awayı begenenlerdenim ama gercekten çok ağır.. kalıcılığı yok güzel ama.. orta yaş için uygun olabilir.. Kendim etenal magic aldım onu kullanıyorum ama arkadasımında dedigi gibi edt olmasına karsın yinede kalıcı ve daha hafif hoş bir koku
Ağır kokuları seviyorsanız far away kullanın derim fakat ben ağır kokuları sevmediğim için eternal magic kullanıyorum çok da memnunum hafif hoş bir kokusu var ve aynı zaman da kalıcı