• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon eternal magic mi yoksa for away mi acil yardmm :))

DongYi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
2
0
36
İstanbul
arkadaşlar geçen gün avonun yılbaşı katoloğudn eternal magic e sipariş verdm fiyatıda yarı yarıya düşmüştü . Fakat snradan birz bakındımda avonun for away i de çok seviliyormuş. şuan çok kararsız kaldım . tavsiyeniz varsa yardımcı olur musunuz ?:1:

bencede far awayyy bi çok arkadaşım kullanıyor bende seviyorum kokusunu kalıcı çünkü

slmlarr ben kesinlikle eternal magic diyorum:21: ben far awayi cok ağır buluyorum, orta yaş için uygun. eternal magic cok daha güzel ve edt olmasına rağmen kalıcı. far away cok cok ağır bi koku

far awayy acaip bi koku insan o kokuyo ya çok begeniyor yada nefret ediyor :) ben far awayı begenenlerdenim ama gercekten çok ağır.. kalıcılığı yok güzel ama.. orta yaş için uygun olabilir.. Kendim etenal magic aldım onu kullanıyorum ama arkadasımında dedigi gibi edt olmasına karsın yinede kalıcı ve daha hafif hoş bir koku

far awayi bende çok beğenirim ama kabul etmek lazım artık çok aşina olduğumuz bir koku oldu, her sokağa çıktığımda burnuma geliyor bu koku

ben fresh kokuları seviyorum o yüzden ikisinide beğenmiyorum

Ağır kokuları seviyorsanız far away kullanın derim fakat ben ağır kokuları sevmediğim için eternal magic kullanıyorum çok da memnunum hafif hoş bir kokusu var ve aynı zaman da kalıcı

avon parfümlerini sırayla deniyorum.far away 2 defa kullandım çok kalıcı gerçekten.avonda en kalıcı olanı dyebilirim.şuan soft musk kullanıyorum eternal magic aldım yeni .daha kullanmadım umarım güzeldir :)

Back
X