Saç Kesim Şekilleri AVON DÜZLEŞTİRİCİ BALM(kırmızı kapaklı)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

KIMBERLY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2007
218
0
96
Fransa
kızlar paylşmak istedım.. avonun kırmızı kapaklı düzleştirci balm kremı var gerçktn çok guzel bi ürün.ben kendı adıma söylım çok memnunun .saçlarımı düzleştirmeden çok hafıf sürüorum inanın dümdüz duruyor.. kullanılışında nemli saça sürün yazıyor ama bana öyle fayda etmedı saçlrım çnkuu çok hassaf hemen kabarıo . bu ürün çok işime yaradı :dance:

Canım ben saçım her türlü kabarıyor zaten de,saçıma bişey sürüp öyle düzleştirince duman çıkıyor düzleştiricimden.Saç nemleniyor diye sanırsam.fisfisfis

Canım ben saçım her türlü kabarıyor zaten de,saçıma bişey sürüp öyle düzleştirince duman çıkıyor düzleştiricimden.Saç nemleniyor diye sanırsam.fisfisfis

aynen canım benım saçlarımda çok kabarır ama bu ürün sayesınde artık kabarmıo(ALLAH'A ŞÜKÜR kaydirigubbakcemile2 ) duman çıkıor evet ama nemlendırdıgı için dediği gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…