• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Avon denemek istiyorum..

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

shineumu

Kocasını Çok Seviyor
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
288
2
116
İstanbul
merhabalar,
ben cildim için hiç nemlendirici kullanmadım, çatlaklarım çok var bu saatten sonra daha bakımlı olmaya çalışıyorum :)
ürün olarak şimdi avonun yeni kataloğu geçti elime ama karar veremedim, banyodan sonra evimdeki bebe yağınımı vucuduma nemlendiri olarak süreyim, yoksa avon skin so soft vücüut yağımı yoksa avon skin so soft vücut kremimi hangisini almalıyım?
vucut yağınının acıklamasında hem nemlendirir hem ışıltı verir hemde çatlak azaltır diyor doğrumudur güvenemiyorum aksi bi etkide yapmasın:((
arko nivea gibi sıkılaşma ve nemlendirici kullandığınız başka ürünler varsa onlarada açığım hafta sonu alayım,
yardmlarınızı bekliyorumm

merhabalar,
ben cildim için hiç nemlendirici kullanmadım, çatlaklarım çok var bu saatten sonra daha bakımlı olmaya çalışıyorum :)
ürün olarak şimdi avonun yeni kataloğu geçti elime ama karar veremedim, banyodan sonra evimdeki bebe yağınımı vucuduma nemlendiri olarak süreyim, yoksa avon skin so soft vücüut yağımı yoksa avon skin so soft vücut kremimi hangisini almalıyım?
vucut yağınının acıklamasında hem nemlendirir hem ışıltı verir hemde çatlak azaltır diyor doğrumudur güvenemiyorum aksi bi etkide yapmasın:((
arko nivea gibi sıkılaşma ve nemlendirici kullandığınız başka ürünler varsa onlarada açığım hafta sonu alayım,
yardmlarınızı bekliyorumm

Sizin cildiniz nasil peki, kuru mu yagli mi?
Catlaklarin gercekten azalabilecegini düsünmüyorum. Ancak yenilerinin cikmasi engellenebilir. Avon burda olmadigi icin hic kullanmadim ama hakkinda pek iyi seyler de duymadim.
Ben size normal bir vücut losyonunun yani sira, catlak olabilecek bölgeler icin de eczaneden alacaginiz özel bir cilt yagi öneririm. (evdeki bebe yagi da olabilir)

cildim biraz kuru evet, ama tam analiz edemiyorum çünkü daha önce hiç vucut losyonu nemlendirici gibi ürünler kullanmadım, sadece biraz toparlanmasını nemlenmesini istiyorumm.. birde memnun kalırsam fiyatı uygunsa sürekli kullanmaya devam etmek istiyorum, önerinizi alabilirmiyim

cildim biraz kuru evet, ama tam analiz edemiyorum çünkü daha önce hiç vucut losyonu nemlendirici gibi ürünler kullanmadım, sadece biraz toparlanmasını nemlenmesini istiyorumm.. birde memnun kalırsam fiyatı uygunsa sürekli kullanmaya devam etmek istiyorum, önerinizi alabilirmiyim

Ben önerdiklerim Türkiye'de bulunur mu bilmiyorum. Ama sürekli ayni seyi kullanmami önermisti mesela bana dermatologum. Yilda bir filan degistiroyrum ben. Vücut losyonu icin bunu kullaiyorum, cok da memnunum: $61365_bebe-Young-Care-Soft-Body-Milk-41528_xxl.webp

Benim calaklarim yok ama Klosterfrau diye bir markanin ücut yaginin cok iyi oldugunu duydum. Hatta kuzenim hamileyken kullanmisti ve hic catlagi olmamisti. :)

merhabalar bu ürün sahibinden .com da var bebe young care diye girerseniz ilan arama yerine ankara kazan da biri satıyor cok harika ve süper kokulu bir ürün hemen cilde işliyor ve mis gibi bebek kokuyor gitti gidiyorda da var ama cok pahalı sahibinden daha uygun

Back
X