Sottile titan`arum Kayıtlı Üye 18 Şubat 2013 2.634 940 12 Temmuz 2013 Konu Sahibi Sottile #1 Arkadaşlar `raisin wine` çok çok beğendiğim bir rujdur ama katalogda şuan bu rengi göremiyorum.. Avon satan arkadaşlarımız varsa ve bu konuda bir bilgiye sahipse aydınlatmalarını rica ediyorum.. Color Trend Raisin Wine ruj kaldırıldı mı?? Renk bu arkadaşlar:
Arkadaşlar `raisin wine` çok çok beğendiğim bir rujdur ama katalogda şuan bu rengi göremiyorum.. Avon satan arkadaşlarımız varsa ve bu konuda bir bilgiye sahipse aydınlatmalarını rica ediyorum.. Color Trend Raisin Wine ruj kaldırıldı mı?? Renk bu arkadaşlar:
Sottile titan`arum Kayıtlı Üye 18 Şubat 2013 2.634 940 15 Temmuz 2013 Konu Sahibi Sottile #2 Arkadaşlar yok mu şu ruju bulabileceğim bir yer.. İsmi değişti ise yeni ismini bilen var mı? Avon satan arkadaşlarımız yok mu hiç..
Arkadaşlar yok mu şu ruju bulabileceğim bir yer.. İsmi değişti ise yeni ismini bilen var mı? Avon satan arkadaşlarımız yok mu hiç..
The Blowers Daughter Guru Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2008 815 21 21 Temmuz 2013 Konu Sahibi Sottile #3 Birkaç aydır bir şey almadığım için tam da bilemiyorum ama sanıyorum ki kaldırıldı.