Cilt Bakımı Ürünleri avon cilt bakım ürünleri ve cilde uyumu .........

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

asigimkralime

anlam veremiyorum ......
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
1.986
1
selam kızlar ben avon temsilcisiyim fakat cilt bakım ürünleri hakkında pek bir bilgim yokCADIARZU bana yardımcı olursanız sevinirim.vereliniortak Kullananlar,kullanmayıpta bilgisi olanlar benimle paylaşır mısınız? Şimdiden çok teşekkür ederim.alkisalkisalkis

Hangi cilt bakım ürünü hangi cilde (yağlı,karma,hassas,kuru) uyumlu merak ediyorum? Etkileri neler,zararları neler ?
Aşağıya aklıma gelen birkaç ürünü yazıcam onların dışında da olan varsa eklerseniz sevinirim.

a ) total radiance
b) clearskin
c) liiv botanicals
d) Planet spa ekleri / Japon sake & pirinci , Tayland Nilüfer Çiçeği
e) Çay Ağacı&Salatalık
f) Anew

............... ekleme yapabilirisiniz.

a.s.

Son düzenleme:
Arkadaşlar hiç biriniz avon ürünü kullanmadınız mı
Gerçekten bilgiye ihtiyacım olduğu için açtım bu konuyu fakat hiç kimse bana yardımcı olmuyor

canım çok fazla bilgim yok ama clearskin kullanmıştım bi ara bazılarına çok iyi geliyo bazılarına da hiç yaramıyo bana da pek bi yararı olmadı cildim yağlı diye almıştım biraz kuruttu çok başarılı değil diğer ürünleri inan hiç bilmiyorum

canım çok fazla bilgim yok ama clearskin kullanmıştım bi ara bazılarına çok iyi geliyo bazılarına da hiç yaramıyo bana da pek bi yararı olmadı cildim yağlı diye almıştım biraz kuruttu çok başarılı değil diğer ürünleri inan hiç bilmiyorum

şükürler olsun ki cevap veren bir arkadaş sonunda çıktı çok teşekkür ederim canım cevabın için
benim cildim kuru o zaman benimkini çok fazla kurutur.dün maksimum nemlendirici aldım solulıtıons olandan bakalım faydasını görecekmiyim
ama nedense avonu almak istediğimde hep tereddüt ediyorum
a.s.

solutions yüz yıkama köpüğünü kullanıyorum memnunum şimdilik bi zararını görmedim güzel hafif bi ürün.

hayır hiç kullanmadım kozmetik ürünlerini etrafımda kullanan ve satan çok kişi var ve hiç biri memnun değil yüzde sivilcelenme ve ince pütürlükler yaptı kullananlara sempatiksalakcinni

pudrası gerçekten çok kötü cildimde kabarcıklar çıktı
kızkardeşimde kullanıyordu ondada aynı sorunlar oldu
ama rujları çok güzel duş jeli parfümüleri avondan alabileceğim ürünler sadece bunlar
ayrıca şöyle bişey duydum avonun parfümleri sağlık balanlığından onaylı değilmiş nekadar doğru bilemem ama ben kullanıyorum parfümünübilmiyorumkismile

şükürler olsun ki cevap veren bir arkadaş sonunda çıktı çok teşekkür ederim canım cevabın için
benim cildim kuru o zaman benimkini çok fazla kurutur.dün maksimum nemlendirici aldım solulıtıons olandan bakalım faydasını görecekmiyim
ama nedense avonu almak istediğimde hep tereddüt ediyorum
a.s.

aynen bnde pek gvenemiyorum cnm bu arada ne demek keşke yardımcı olablseydm ama inan hiç kullanmadım diğerleriniopuyorumnanaktan

ben cilt ürünlerini hiç kullanmadm avon değil hiçbir marka kullanmadm ama numunelerden solitions ürünlerini denedm bir kaç kez ipek gibi yapıodu birde eğer cildine uygun ürünü almazsan darbeyi yersn tabi sivilcede çıkar lekede nie orda yazıo şu ciltlere bu ciltlere uygundur die artı hassas ciltler hiçbirşey kullanmamalı bizler genellikle hassas cildi beyaz hemen kızaran cilt olarak görürüz ama öyle değil esmerlerde bile hassas cilt olabilio onu anlamak içn cilt testi yapmak gerekio karşıdan bakınca anlaşılmaz

ben cilt ürünlerini hiç kullanmadm avon değil hiçbir marka kullanmadm ama numunelerden solitions ürünlerini denedm bir kaç kez ipek gibi yapıodu birde eğer cildine uygun ürünü almazsan darbeyi yersn tabi sivilcede çıkar lekede nie orda yazıo şu ciltlere bu ciltlere uygundur die artı hassas ciltler hiçbirşey kullanmamalı bizler genellikle hassas cildi beyaz hemen kızaran cilt olarak görürüz ama öyle değil esmerlerde bile hassas cilt olabilio onu anlamak içn cilt testi yapmak gerekio karşıdan bakınca anlaşılmaz

ilkşah arkadaşıma katılıyorum.cilde uygun ürün alınmadığında hasar meydana gelebiliyor. test yapmak en iyisi. mesela ben clearskin serisini denemeden aldım. mafoldu suratım yaramadı. ama solutıon serisini deneyip aldım çok ta memnunun.
ayrıca her ürün her cilde iyi gelecek diye bir kaide yok. her marka herkese de iyi gelmez zaten. ben test yaptığım insanlara uygun ürün verdiğimde gayet memnunlar. bir sorun olmuyor bu şekilde. bunu avonu korumak için demiyorum. avon, oriflame,clean skin,amway,nivea ,vichy v.s. hangisi olursa olsun farketmez. önemli olan denemeden almamak akannehir

Göz kalemleri göz cevresi cildin riske atılmasını sağlayan baş etkenlerden.....

yanlızca avonun mu yoksa her kalemin mi canım.Çünkü benim göz altım torbalanmaya başladı ve hafif kırşıklık var.Sebebi bumu olabilir çünkü yaşım henüz 23.
Avonun göz kalmini aldım güzel fakat gözlerim onu sürünce sualanıyor,puslu puslu oluyor..
yıllardır kalem kullandım hiç böyle bir şikayetim olmamıştı.

bende avon solution yağlı cilt olan serisini kullanıyorum memnunum

ilkşah arkadaşıma katılıyorum.cilde uygun ürün alınmadığında hasar meydana gelebiliyor. test yapmak en iyisi. mesela ben clearskin serisini denemeden aldım. mafoldu suratım yaramadı. ama solutıon serisini deneyip aldım çok ta memnunun.
ayrıca her ürün her cilde iyi gelecek diye bir kaide yok. her marka herkese de iyi gelmez zaten. ben test yaptığım insanlara uygun ürün verdiğimde gayet memnunlar. bir sorun olmuyor bu şekilde. bunu avonu korumak için demiyorum. avon, oriflame,clean skin,amway,nivea ,vichy v.s. hangisi olursa olsun farketmez. önemli olan denemeden almamak akannehir

size katılıyorum önemli olan cildine uyan ürünü almak.Herkeisn karakteri farklı olduğı gib cildide farklı bana uyan san uymayabilir.Tabiki zararı varsa onu göz önüne almak lazım.Bende solutıon kuru ciltler için olanını aldım şimdilik yan etkisini görmedim.sürünce yumuşak yapıyor.

Tatlım avonun kajalstick kalemleri mahvediyor gözü.Her kalem öyle yapmıyor.Acılıp kapanabilen göz kalemleri bir nebze daha iyi.Ben renkli olarak emily'nin kalemlerini kullanıyoru.Yağ gibi sürülüyor.Ama traşla açmak güç biraz açmadan önce buzdolabında bekletmek gerekiyor yarım saat.Burada makyaj topiclerinde de dünyaca ünlü markaları kullananlar kalem konusunda emily diyor.Siyah göz kalemi içinse herkes sürme tavsiye ediyor.Hem kirpikleri besliyormuş ben hiç kullanmadım ama alacağım en kısa zamanda.Bu arada benim de yaşım 23 :içelim: :1hug: bayanssulusmile

Tatlım avonun kajalstick kalemleri mahvediyor gözü.Her kalem öyle yapmıyor.Acılıp kapanabilen göz kalemleri bir nebze daha iyi.Ben renkli olarak emily'nin kalemlerini kullanıyoru.Yağ gibi sürülüyor.Ama traşla açmak güç biraz açmadan önce buzdolabında bekletmek gerekiyor yarım saat.Burada makyaj topiclerinde de dünyaca ünlü markaları kullananlar kalem konusunda emily diyor.Siyah göz kalemi içinse herkes sürme tavsiye ediyor.Hem kirpikleri besliyormuş ben hiç kullanmadım ama alacağım en kısa zamanda.Bu arada benim de yaşım 23 :içelim: :1hug: bayanssulusmile

bende 23 yaşım.Yaşıtım benim memnun oldum tanıştığıma.olumunekankayizsmile
açılıp kapanan göz kalemi var bende o yaptı bende puslanma,sulanma.Emiliy bende duydum ama bir türlü kısmet olmadı almak.Flormar vardı oda akıyor,sevmiyoum.Bugun avondan perfectwear likitim geldi,sipariş vermiştim çok güzel bişey .Kolaylıkla sürüdm ilk defa likit kullanmama rağmen.
Rimellerinin kirpiklerimi döktüğünü düşünüyorum çünkü sürdükten sonra hem dökülüyor hemde çıkardıktan sonra.
Daha önce pastel kullanmıştım onda böyle bişey olmamıştı.

Birde o dediğin sürme hacı sürmesimi ? nerden bulabilirim ki onu?
Şeniz

merak ettim canım cilt ve göz için hangi bakım ürünleri kullnıyorsun benimle paylaşırmısın.Avon ve onun dışında.
Bende birçok seçenek var hangisini lasam karar veremedim.aysun yazıcı önermişti en son onun önerdiklerini alma kararı verdim ama hala kararsızım.
Bioderma’nın Sensibio H2O adlı temizleme losyonunu
Eğer sütle temizlemeyi seviyorsanız BİODERMA Hydrabio Milky Cleanser Nemsiz ve Hassas Ciltler için Temizleme Sütü ardından mutlaka bir pamuğa losyon döküp cildi silin. Bu gerilmeleri ve yağ salgısının zedelenmesini önler. Alkolsüz herhangi bir tonik alabilirsiniz.

Nemlendirici olarak: AVENE Hydrance Optimale Riche (Hassas,Normalden Kuruya,Nemsiz Ciltler İçin Nemlendirici Krem) Bunu gece ve gündüz temizledikten sonra sürün

Haftalık EV bakımı: Haftada bir kez peeling yapın. (Peeling yaptığınızda burun bantlarını yapmayın. Cildi hırpalar ) Peeling sonrası maske yapabilirsiniz.
BİODERMA Hydrabio Exfoliating Cream (Nemsiz ve Hassas Ciltler için Nemlendirici Etkili Mikropeeling) 10 Günde bir siyah nokta çıkaran burun bantlarını, banyodan sonra, cilt yumuşamışken yapın. Gözenekler siyah noktadan böylece arınır. Üzerine The Body Shop’un ALOE YENİDEN YAPILANDIRICI MASKESİni YAPIN…Bu Maskeden sonra losyonla silin ve kreminizi sürün…

Göz içinde neutrogane bilyalı roll on bunu kendim karar verdim.

Son düzenleme:
Geçen hafta cilt doktoruna gittim ve bana ilk tavsiyelerinden biri "avonun hiçbirşeyini kullanma" oldu. Değil cilt bakım ürünlerini; parfümlerini rujlarını bile kullanmıyorum kullanmam da. Cilt bu şakaya gelmez :eek:lmaz:

X