Tatlım avonun kajalstick kalemleri mahvediyor gözü.Her kalem öyle yapmıyor.Acılıp kapanabilen göz kalemleri bir nebze daha iyi.Ben renkli olarak emily'nin kalemlerini kullanıyoru.Yağ gibi sürülüyor.Ama traşla açmak güç biraz açmadan önce buzdolabında bekletmek gerekiyor yarım saat.Burada makyaj topiclerinde de dünyaca ünlü markaları kullananlar kalem konusunda emily diyor.Siyah göz kalemi içinse herkes sürme tavsiye ediyor.Hem kirpikleri besliyormuş ben hiç kullanmadım ama alacağım en kısa zamanda.Bu arada benim de yaşım 23 :içelim: :1hug: bayanssulusmile
bende 23 yaşım.Yaşıtım benim memnun oldum tanıştığıma.olumunekankayizsmile
açılıp kapanan göz kalemi var bende o yaptı bende puslanma,sulanma.Emiliy bende duydum ama bir türlü kısmet olmadı almak.Flormar vardı oda akıyor,sevmiyoum.Bugun avondan perfectwear likitim geldi,sipariş vermiştim çok güzel bişey .Kolaylıkla sürüdm ilk defa likit kullanmama rağmen.
Rimellerinin kirpiklerimi döktüğünü düşünüyorum çünkü sürdükten sonra hem dökülüyor hemde çıkardıktan sonra.
Daha önce pastel kullanmıştım onda böyle bişey olmamıştı.
Birde o dediğin sürme hacı sürmesimi ? nerden bulabilirim ki onu?
Şeniz
merak ettim canım cilt ve göz için hangi bakım ürünleri kullnıyorsun benimle paylaşırmısın.Avon ve onun dışında.
Bende birçok seçenek var hangisini lasam karar veremedim.aysun yazıcı önermişti en son onun önerdiklerini alma kararı verdim ama hala kararsızım.
Bioderma’nın Sensibio H2O adlı temizleme losyonunu
Eğer sütle temizlemeyi seviyorsanız BİODERMA Hydrabio Milky Cleanser Nemsiz ve Hassas Ciltler için Temizleme Sütü ardından mutlaka bir pamuğa losyon döküp cildi silin. Bu gerilmeleri ve yağ salgısının zedelenmesini önler. Alkolsüz herhangi bir tonik alabilirsiniz.
Nemlendirici olarak: AVENE Hydrance Optimale Riche (Hassas,Normalden Kuruya,Nemsiz Ciltler İçin Nemlendirici Krem) Bunu gece ve gündüz temizledikten sonra sürün
Haftalık EV bakımı: Haftada bir kez peeling yapın. (Peeling yaptığınızda burun bantlarını yapmayın. Cildi hırpalar ) Peeling sonrası maske yapabilirsiniz.
BİODERMA Hydrabio Exfoliating Cream (Nemsiz ve Hassas Ciltler için Nemlendirici Etkili Mikropeeling) 10 Günde bir siyah nokta çıkaran burun bantlarını, banyodan sonra, cilt yumuşamışken yapın. Gözenekler siyah noktadan böylece arınır. Üzerine The Body Shop’un ALOE YENİDEN YAPILANDIRICI MASKESİni YAPIN…Bu Maskeden sonra losyonla silin ve kreminizi sürün…
Göz içinde neutrogane bilyalı roll on bunu kendim karar verdim.