• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon bluerush'a benzeyen orjinal parfümler var mı?

ozlem8761

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2010
203
5
118
Diğer
kızlar ya benim vazgeçemediğim bir koku var avon bluerush ama artık üretilmiyor ona benzeyen bir koku var mı bildiğiniz.. onun gibi koksunnn :))

Ben de merak ediyorum aynı şeyi. Bluerush kokusunu en sevdiğim, tenimle en iyi uyum sağlayan parfümdü. Orjinali yok mudur acep onun?! :5:

deniz kenarındaymışçasına ferah güzel bir kokuydu, uyuz oluyorum şu avona saçma sapan bi dünya koku çıkarıyor piyasaya ama işe yarayanlarıda kaldırıyor :47:umarım en kısa zamanda tekrardan üretilmeye başlanır blue resh un yeri bambaşkadır çünkü:46:

arkadaşlar avon o kokuyu tamamen kaldırmış değil. ben hatırlıyorum bundan 3 yada 4 katolog önce gördüm ben bu kokuyu.sanırım ara sıra sürüyorlar

bana avon winscape ve davidoff cool water bide dolce gabbana light blue 3 u ade blue rush ayarinda o notalarda parfumler gibi geliyor..her tende farkli kokarlar ama bana gore bu 3 u cok benziyor.
hepside denizi andiriyor zaten mavi ve fresh kokular

givency ultramarin insens deniz kokusu gibi kızlar..kullandıüım zamanlarda herkes sorardı..unisex bi parfüm..

kızlar ben dnky parfümlerini hafif benzettim ama dediklerinize de bakcam.. benzeyen bişe bulsam hep onu kullancam cok güzel yaa.. teşekkür ediyorum

Back