avon 60's mod benzeri koku arıyorum !!

neredo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
43
0
36
Trabzon
selam kızlar

uzun zaman önce üye olmuştum ama bir türlü yazmaya fırsatım olmadı. acilen parfüm almam lazım bi ara 60's mod kullanmıştım avondan çok hoşuma gitmişti nişanlım da çok beğenmişti ama kaldırılmış çok üzüldüm ona benzer bi koku önerebilir misiniz bana? odunsuydu sanırım..

bir de etrafımda avon satış temsilcisi yok trabzondayım yeni parfümlerini de hiç bilmiyorum avonun bana numunelerinden gönderebilecek birisi lazım =)

Ben de 60's mod kullanmıştım. Tomorrow a bi bak istersen??? Aklıma ilk o geldi nedense.

Bir de avonun internet sayfasından müşteri olabilirsin seni en yakın temsilcilerine yönlendiriyorlar

bakabilsem kokulara seçeceğim birini ama numune lazım işte.. neyse canım sağol müşteri olarak form doldurdum bakalım ne zaman dönüş yapacaklar

valla şu an hatırlamıyorum ama çok çabuk döndüler bana çok yakın oturan bi abla aradı çağırdı sağolsun evinde ağırladı parfüm alcam derken benide avona üye yaptı ilk siparişimi vercem yakında bakalım henüz üye bilgilerim bana ulaşmadı ama..

hastayım o parfüme ve erkeklerde çok beğeniyor.
ama bende bulamıyordum stoklardada yok genelde int. sitesinden sipariş ver ve sadce özel günlerde kullan ben öyle yapıyorum

Canım senin için küçük çaplı bir araştırma yaptım avon 60's mod'a benzetilen ve 60's mod parfümünü beğenenlerin diğer beğendiği parfümlerle ilgili.Umarımişine yarar.Uzun bir yazı bir saat sonra göndericem tamamm mııı

Bu parfümü sevenler bunları da sevmiş
Avon christian lacroix,Avon extra ordinary,Avon tomorrow,Avon today,Dior midnight poison,Avon make me wonder,Oriflame enigma.

Türkiyede var mı bilmiyorum ama bu parfüme çok benziyormuş herkesin yorumları öyle : Red-Perry Ellis

Aslında uzun yazılar vardı, birsürü parfüme benzetilmiş ama yazılar uzun diye kısa özetledim ve çıkardım bazı şeyleri.Mesela benzer denilen parfümlerin notaları çok farklıydı o yüzden koyma gerekliliği duymadım

Buarada yine araştırmalarım sonucu violet blonde by tom ford la benziyor notaları bu güzel bir parfümdür öneriririm koklamanızı.
Ayrıca Givenchy Hot couture de çok benzetilmiş buna ama bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…