• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avon 50's glam

cosmic_c

yorgunellaa..
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
423
1
96
İstanbul
arkadaşlar kampanya 1'de gördüm bu parfümü yeni çıktı heralde daha önce görmemiştim kokusunu bilenler var mı aranızda ?
dikkatimi çekti bu parfüm..

ben testerına bakmştm çok hoş bi kokusu var hanımeli ve hafif şekerli bi kokuydu,üstelik kalıcı bayağ,
tavsiye ederim bnde şimdi kendime sipariş verdim cnm..

ben testerına bakmştm çok hoş bi kokusu var hanımeli ve hafif şekerli bi kokuydu,üstelik kalıcı bayağ,
tavsiye ederim bnde şimdi kendime sipariş verdim cnm..

hanımeli kokusuna bayılırım ama çok şeker gibi kokan parfümleri sevmiyorum ne yazık ki ama sen hafif şekerli demişsin görünüşe bakılırsa beğenilmiş sipariş etmeyi düşünüyorum teşekkür ederim kızlar yerimseniben

Testeri bana da geldi bu parfümün,harika bir kokusu var,kolay kolay parfüm beğenmeyen annem bile beğendi.

ben begenmedm nedense :( ama annem ve ozellkle bbm cok begendi annene al hediyem olsun dedi :D

hanımeli kokusuna bayılırım ama çok şeker gibi kokan parfümleri sevmiyorum ne yazık ki ama sen hafif şekerli demişsin görünüşe bakılırsa beğenilmiş sipariş etmeyi düşünüyorum teşekkür ederim kızlar yerimseniben

aslında şeker demiyimde tatlı bi kokusu varr dene bakk hoşuna gider..
aslında katologta vardı koku ben bileğime sürdüm baktım snra testerını getirdi kuzenimm,hem çok kalıcı hemde güseldizemuszemus

tester ından kokladım ben de gerçekte cok güzel kokuyor alıcam sanırım bu ay

kardeşime testeri geldi ben hafif kokuları sevmeme ragmen cok hoşuma gittim hele annem bayıldı kolay kolay begenmezz yanii miss gibi bi çiçekkokusu varr

Bana da tester ı geldi canım. Ben aslında meyveli kokuları daha çok severim ama çok nadir beğendiğim çiçeksi kokulardan oldu 50's Glam.Üstelik de kalıcı. Ben testerdan bi damla kazağıma bir damla da bileğime damlattım sabah, kazağımda daha kalıcı oldu sanırım EDT bu tam emin değilim ama. Beğeneceğini düşünüyorum :)

Bende kokusunu beğendim sipariş bile verdim bugün yarın gelir hoş bir kokusu var.geçen kataloğdan perceıve aldım kokusu ağır geldi. Bakalım bunu inşallah beğenirim.

50 glams...1950 lerin kokusu süper bi parfüm katologda 30,40 tlydi hemen sipariş verdim ve kullanıyorum çok güzel tavsiye ederim

Back
X