• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon 007 Bond grl

bigsize83

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2006
1.128
12
158
41
arkadaşlar aranızda kullanan varmı bu parfümü.
birde sanırım vücut losyonu hediyeliymiş.düşünceleriniz neler?

Kokusunu ben pek beğenmedim. Ama yinede seçim siniz :yerimseniben:

parfumü sen de almamışsın anlaşılan sadece kagıttan bilege sürmüşsün alıp kullanan yok mu bend e çok merak ediyorum avondan merak ettigim kokunun roll-on koltuk altını deniyorum hoşuma giderse kendini satın alıyorum

ben kullanıyorum canım.çok güzel kokuyor ama for away kadar kalıcı değil.ben denemeni tavsiye ediyorum

Bende tester ı vardı kremişni sipariş ettim güzel hoş bir koku Yalnız bende kadın kokusu aryorum varmı fikri olan Şöyle buram buram kadınsı dişi bir koku :utangac: -tatlicadiarzu-:asigim:

ben avon temsilcisiyim canım ben kendim alıp kullanmadım ama takım öncümde vardı sıktım bence harika kokuyo....

benim arkadaşım aldı baktım bayat ve ağır kokular olur ya hiç sevmedim ama ungara yı bir araştır daha güzel

Bond girl parfümünü kullanıyorum. Bence güzel bir koku. Ben parfüm kokularında odun,ağaç kokuları ve şipre kokularını severim. Bu parfüm de bildiğim kadarıyla odunsu...
Ama çiçek ya da meyve kokularını sevenler bu parfümü beğenmeyebilir.

Bende tester ı vardı kremişni sipariş ettim güzel hoş bir koku Yalnız bende kadın kokusu aryorum varmı fikri olan Şöyle buram buram kadınsı dişi bir koku :utangac: -tatlicadiarzu-:asigim:

canım sana little black dress ;ungaro yada surrender ı tavsiye edebilirim hepside benim kullanmış oldugum urunler.çok kadınsı ama öyle kullanılamayacak kadar agır bir parfum değil;)

yua kızlar avondan kaldırılmış bu bond artık: (((
nerden alcazzz: ((((((((((((((((((((((

Herhalde Türkiye 'den talep olmadığı için gönderilmiyordur.Çünkü Türkiye'de talep gören avon parfümleri eski ,klasik kokular .Yurtdışında eski ,klasik avon kokularını 55 yaş üstü hanımlar kullanıyor.Ama bond girl 4 yaşında genç yeni bir parfüm.Bizim insanlarımız keşfedemedi bu parfümü .Gerçi az bilinmesinden gayet memnundum.Bergamotlu ,sandal ağaçlı ,güllü ,miskli odunsu,çiçeksi,sabunumsu Çok şahane bir parfümdür.Sordurtur.Fiyatı ara ara40- 45 e düştüğünde stoklamıştım bir kaç tane .4 sene içinde 5.şişe bitmek üzere .Gittigidiyordan ya da online bir siteden bulunabilir belki .

Back