Maske Tarifleri Avokado ve yeşil çay yüz maskesi

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698

Bu avokado yüz maskesini çok güzel bir internet sayfasında (www.homeveda.com) gördüm. Bu sayfayı herkese tavsiye ediyorum. Orada çok faydalı güzellik tarifleri bulunabilir.
Ben yüz bakımı için avokadoyu sürekli kullanıyorum. Daha önce yazdığım avokado yüz maskesi tarifini buradabulabilirsiniz.

Avokado ve yeşil çay yüz maskesi için malzemeler:
  • 2 yemek kaşığı avokado püresi
  • 1 tatlı kaşığı sıcak yeşil çay
  • 1 tatlı kaşığı yoğurt

Bütün malzemeleri iyice karıştırın, temiz cilde uygulayın ve 15 dakika bekleyin. Sonra ılık su ile yüzünüzü yıkayın.
Maskeden sonra benim cildim daha parlak gibi görünüyordu. Cildim yumuşak ve pürüzsüz hissediyordu. Çok basit ve çok faydalı bir yüz maskesi. Bu maskeyi denemenizi tavsiye ediyorum :)
Avokado cildi nemlendiriyor ve tahriş yapmadan besliyor. Avokado tüm cilt tipleri için uygun, ama özellikle kuru ve susuz kalmış ciltler için çok iyi. Ayrıca, avokado vitamin A (yaşlanma cildi önlüyor), vitamin E (antioksidan) ve vitamin C (cilde kolajen yapmatı yerdim ediyor, kolajen cildi güçlü ve elastik yapıyor) içeriyor.
Yeşil çay iyi bir antioksidan gibi çalışıyor.
Yoğurt cildi nemlendiriyor, parlatıyor. Ayrıca, yoğurt'ta sivilceden koruyan doğal antibakteriyel özellikler var. Cildin gözeneklerini temizliyor ve aynı zamanda yaşlanmasını önlüyor.
Avocado and green tea face mask
I saw this face mask recipe in a wonderful web page with many useful recipes (www.homeveda.com). I highly recommend you to check this page. There are videos too :)

I was using avocado for face mask for a while. Here is my older post with avocado face mask recipe.

Avocado and green tea face mask ingredients:
  • 2 table spoons mashed avocado
  • 1 tea spoon of hot green tea
  • 1 tea spoon of natural yogurt
Mix all the ingredients well together, apply on the clean skin and leave it for 15 min. Rinse your face with lukewarm water.
After the mask, my face skin was looking brighter, feeling soft and smooth. Just very simple and nice face mask. I highly recommend it to try :)
Avocado hydrates and nourishes the skin without irritating it. It is good for all skin types, but especially for dry and dehydrated skin. Avocado contains vitamin A (prevents skin from aging), vitamin E (antioxidant) and vitamin C (helps skin to build collagen, witch makes skin strong, elastic).
Green tea is a good antioxidant.
Natural yogurt moisturizes and brightens the skin. It fights with acne, because it contains natural antibacterial properties. Naturally cleans the skin pores. Also prevents from aging :)

alıntıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…