avm de hirsizlik

Ben de böyle anladım, ama o zaman da şöyle bir sorun var. Değişim ürünlerini kasa arkasına koyarlar benim bildiğim değiştirirken, onu almayı nasıl başarmış anlamadım, ya da kariyer çok dalgındı ki onun için uyarı alır muhtemelen.
Bir de bahanesi çok saçma geldi bana (alıp kapıcıya vermek filan kimin malınla kime iyilik yapıyorsa) bence iyilikten çok kötülük yapmışsınız sanırım kuzeninize.

Ben de kasa arkasına koyuyorlar diye biliyorum ve o yüzden acaba yanlış mı anladım dedim.
Bahanesi zaten tam fiyasko.

'Neden yaptığımı bilmiyorum, o an öyle içimden geldi, pişmanım' gibi bir şeyler söylese neyse o an ki hata, belki hastalıktır diyeceğim de bu bahaneyle bilerek isteyerek aldığı belli.
Bu arada beni de hırsızlıktan ya da hastalıksa bu durumdan kuzeninizi nasıo kurtaracagınız yerine sonradan şikayet ederler mi diye dert edinmeniz rahatsız etti. Yani yakalanılmadığı sürece hırsızlık sorun değil.

Nerden variyosynuz bu kaniya.tabiki dr a gidicez. Bu olmadi gereken. ben sadece kaygiyi dile getirdim.essek gibi pisman yuzume bakamiyo utanc ona yeter.dr a benle gidicek.inanmam yoksa. Ama korkusu ve kaygisinu yazdim sizlere hayati bitsin istemiyor ki bende istemem.

Edebiyat kulubu degil sanirim. Tsk ederim yardimci olan arkadaslara.zaten rn iyi yaptigimiz sey yargilayip gommek. Sanirimdaga iyi hissediyor olmalisinIz. Tesekkurler arkadaslar.kolay gelsin

Sonradan sikayetci olmazlar. Hergun mutkala karsilasiyorlardir zaten bu tarz durumlarla. Paralarini aldiktan sonra sizinle daha ugrasmazlar.
Ama cok utanc verici bisey. Ben de yanlislikla yasadim boyle bisey
buyuk bir avm de esime colins ten pantolon almak icin gittik ama o kadar eminiz ki alacaz cikacaz. Pantolonlara bakmadan corap gordum bunu tut diye esime verdim. Baska seyler bakarken onu diger posetlerin icine koymus. Ben unuttum corabi pantolonda bulamadik zaten ciktik. Baska yerlere bakiyoruz her girip ciktigimiz yerde otuyoruz ama hic umrumuzda degil cunku kendimizden eminiz. Bozuk cihazlari diye dusunurken iki uc dort hepsimi dedik oturduk biyere busefer aldigimiz yerdekilere kiziyoruz salaklar heralde kiyafetin ustunde unuttular diye. Bir de actikki posetleri corap . Aman Allahim o anki yuz kizarikligni omrrumde unutmam. Ben esimden esim benden beter. Kosa kosa gidip nasil odeyip ozur dileyecegimizi bilemedik. Ama onun utanci bile bir omur yeter bize dahasini dusunemiyorum

bir de düzgün cümlelerle yazsaydınız...

madem değişim için getirdiniz. kapıdan içeri girerken de güvenlik kamerasında kayda alınıyorsunuz. ona da baktırtsaydınız???

bu işte bir terslik var :cool:

Nerden variyosynuz bu kaniya.tabiki dr a gidicez. Bu olmadi gereken. ben sadece kaygiyi dile getirdim.essek gibi pisman yuzume bakamiyo utanc ona yeter.dr a benle gidicek.inanmam yoksa. Ama korkusu ve kaygisinu yazdim sizlere hayati bitsin istemiyor ki bende istemem.
kimse o yardımı burada edemez o iş yerinin insafına kalmış bu. biri akıllarını çe
ler şikayet ederler. müneccim değiliz ki

Space tuşu ve bazı harfler eksik sanırım.Yerine başka harfler gelmiş ya da hiç yazılmamışo_O

Bu arada olayda açığa kavuşmayan nokta hem diyorsunuz değişim için ürünleri getirdi evden hem de bir şeyler çalmış siz yanında değil miydiniz nasıl görmediniz? Ayrıca kapıdan geçerken dedektör yok muydu vııüüüvv viiüüvv diye ötmedi mi?

Hırsızlığın adı ne zaman hastalık oldu yahu.. bildiğimiz çalmış işte.. üstelik arkadaşın dediği gibi istemeden olmuş falan da dememiş bildiğin kapıcıya vermek için aldım diye sallamış..

Hırsızlığın adı ne zaman hastalık oldu yahu.. bildiğimiz çalmış işte.. üstelik arkadaşın dediği gibi istemeden olmuş falan da dememiş bildiğin kapıcıya vermek için aldım diye sallamış..
Kleptoman olabilir bi de rahatça kapıcıya aldım diye söylemiş o_O

Daha once biyle bisu yapmamis ama ilkkezde olsa yapmis.calmis. bendedr a gidelim dedim.buna gerrkyokilkkez oldu tovbe ettum kendimede slmamustim diyo.hatasini yuzune vurup iyice ezemem.yeterince kotu zaten. Korkuyo sonradan bisi olabilirmidiye.avukatami sormali bu korku ona yeter.isunden olup rezil olabilirdiye korkuyor.

Nerden varıyorsunuz bu kanıya demişsiniz ya işte bu mesajınızdan varıyoruz. Siz doktoru teklif etmişsiniz o gerek yok demiş, üstüne bir de bu korku ona yeter diyorsunuz. Bu korku bu hastalığa sebep olan şeydir zaten. O ürünleri alırken geçen yakalanma korkusu. İnsanlar hapse girip çıkıyor da uslanmıyor. Çünkü bu tek başına aşılabilecek bir sorun olmayabiliyor.

şikayet etseydi o anda ederdi..artık etmezler..ama kuzenin hemen bir psikolağa gitmesi gerek..ister kendine alsın ister başkasına..sonuçta para vermeden gizlice poşete koymuş......

Edebiyat kulubu degil sanirim. Tsk ederim yardimci olan arkadaslara.zaten rn iyi yaptigimiz sey yargilayip gommek. Sanirimdaga iyi hissediyor olmalisinIz. Tesekkurler arkadaslar.kolay gelsin
İyide senin sitem etmeye hakkın mı var acaba. Dogru durust anlatmazsan nasıl yardımcı olabiliriz?
Daga iyi hissetmiyoruz ama sen daga düzgün yazmaya gayret etsen daga yaşanılabilir bi kadınlar kulübü olabilir buralar.
Yinede sen daga iyi bilirsin :KK14:

Arkadaslar hafta sonu kuzenimle avm ye gittik. 3 magaza sonunda avm nin guvenlik gorevlisi bizimle gelirmisiniz dedi. Gittik posetlerimizdekilelefin faturalarini istediler verdik. Ama kuzenimin posetinde daha once aldigi iki urun cikti degisim icin fetirmisti. Belliki almis posete atmisti.polis xagiricaz dediler .o magazanin md u geldi konustum belkide hastalik bunu ailesine izah edemeyiz dedim odeyeyim . Magaza md daha oncede olmustu dedi odemeyi yaptim ozur diledim.sizin icin sikayetci olmuyom dedi.ayrildik.kuzenim aman ne olaxak ucuz alip kapiciya vericektim diye dusunum dedi.gercekten urunler kendone iki numara kucuk.cok pisman yuzume bakamiyo.Simdide tek korkusu acaba sonradan sikayetci olurlarmi.arayip soramiyoRuzda.hem pisman hem mahcup hem korkuyo.ustune gidemiyom.sizlerden bilgisi olanlardan fikur alabilirmiyim....ne yapmaliyiz. Ben odedim ciktik.md de sizin yaklasiminiz olmazda sikayetci plurdum dedi.zaten magazalarida bir ay sonra kapanacakmis yoksa olurfum dedi.fikir ve yardimlarinizi bekliyoruz.
Kuzeniniz hırsızlık yaptı diye anladım ben, bahaneside kapıcıya verecektim olmuş. Birine yardım etmek için Robin Hood'luk yapmaya gerek yok bu devirde. Ucuzsa ödesin parasını alsın.
Sizin yerinizde olsam, bak adamlar polise verebilir, kamera kaydıda vardır ellerinde deyip korkutun teselli etmek yerine.
Bir daha niyetlenirse iki kere düşünsün.
Hirsızlık kötü , çok kötü bir davranış. Çözemiyorsa kendi içinde, tedavi olmasi gerektiğini söyleyin.

X