Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de böyle anladım, ama o zaman da şöyle bir sorun var. Değişim ürünlerini kasa arkasına koyarlar benim bildiğim değiştirirken, onu almayı nasıl başarmış anlamadım, ya da kariyer çok dalgındı ki onun için uyarı alır muhtemelen.
Bir de bahanesi çok saçma geldi bana (alıp kapıcıya vermek filan kimin malınla kime iyilik yapıyorsa) bence iyilikten çok kötülük yapmışsınız sanırım kuzeninize.
kimse o yardımı burada edemez o iş yerinin insafına kalmış bu. biri akıllarını çeNerden variyosynuz bu kaniya.tabiki dr a gidicez. Bu olmadi gereken. ben sadece kaygiyi dile getirdim.essek gibi pisman yuzume bakamiyo utanc ona yeter.dr a benle gidicek.inanmam yoksa. Ama korkusu ve kaygisinu yazdim sizlere hayati bitsin istemiyor ki bende istemem.
Kleptoman olabilir bi de rahatça kapıcıya aldım diye söylemişHırsızlığın adı ne zaman hastalık oldu yahu.. bildiğimiz çalmış işte.. üstelik arkadaşın dediği gibi istemeden olmuş falan da dememiş bildiğin kapıcıya vermek için aldım diye sallamış..
Daha once biyle bisu yapmamis ama ilkkezde olsa yapmis.calmis. bendedr a gidelim dedim.buna gerrkyokilkkez oldu tovbe ettum kendimede slmamustim diyo.hatasini yuzune vurup iyice ezemem.yeterince kotu zaten. Korkuyo sonradan bisi olabilirmidiye.avukatami sormali bu korku ona yeter.isunden olup rezil olabilirdiye korkuyor.
Nerden variyosynuz bu kaniya.tabiki dr a gidicez. Bu olmadi gereken. ben sadece kaygiyi dile getirdim.essek gibi pisman yuzume bakamiyo utanc ona yeter.dr a benle gidicek.inanmam yoksa. Ama korkusu ve kaygisinu yazdim sizlere hayati bitsin istemiyor ki bende istemem.
İyide senin sitem etmeye hakkın mı var acaba. Dogru durust anlatmazsan nasıl yardımcı olabiliriz?Edebiyat kulubu degil sanirim. Tsk ederim yardimci olan arkadaslara.zaten rn iyi yaptigimiz sey yargilayip gommek. Sanirimdaga iyi hissediyor olmalisinIz. Tesekkurler arkadaslar.kolay gelsin
Kuzeniniz hırsızlık yaptı diye anladım ben, bahaneside kapıcıya verecektim olmuş. Birine yardım etmek için Robin Hood'luk yapmaya gerek yok bu devirde. Ucuzsa ödesin parasını alsın.Arkadaslar hafta sonu kuzenimle avm ye gittik. 3 magaza sonunda avm nin guvenlik gorevlisi bizimle gelirmisiniz dedi. Gittik posetlerimizdekilelefin faturalarini istediler verdik. Ama kuzenimin posetinde daha once aldigi iki urun cikti degisim icin fetirmisti. Belliki almis posete atmisti.polis xagiricaz dediler .o magazanin md u geldi konustum belkide hastalik bunu ailesine izah edemeyiz dedim odeyeyim . Magaza md daha oncede olmustu dedi odemeyi yaptim ozur diledim.sizin icin sikayetci olmuyom dedi.ayrildik.kuzenim aman ne olaxak ucuz alip kapiciya vericektim diye dusunum dedi.gercekten urunler kendone iki numara kucuk.cok pisman yuzume bakamiyo.Simdide tek korkusu acaba sonradan sikayetci olurlarmi.arayip soramiyoRuzda.hem pisman hem mahcup hem korkuyo.ustune gidemiyom.sizlerden bilgisi olanlardan fikur alabilirmiyim....ne yapmaliyiz. Ben odedim ciktik.md de sizin yaklasiminiz olmazda sikayetci plurdum dedi.zaten magazalarida bir ay sonra kapanacakmis yoksa olurfum dedi.fikir ve yardimlarinizi bekliyoruz.