avm de hirsizlik

selinelc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2015
7
1
Arkadaslar hafta sonu kuzenimle avm ye gittik. 3 magaza sonunda avm nin guvenlik gorevlisi bizimle gelirmisiniz dedi. Gittik posetlerimizdekilelefin faturalarini istediler verdik. Ama kuzenimin posetinde daha once aldigi iki urun cikti degisim icin fetirmisti. Belliki almis posete atmisti.polis xagiricaz dediler .o magazanin md u geldi konustum belkide hastalik bunu ailesine izah edemeyiz dedim odeyeyim . Magaza md daha oncede olmustu dedi odemeyi yaptim ozur diledim.sizin icin sikayetci olmuyom dedi.ayrildik.kuzenim aman ne olaxak ucuz alip kapiciya vericektim diye dusunum dedi.gercekten urunler kendone iki numara kucuk.cok pisman yuzume bakamiyo.Simdide tek korkusu acaba sonradan sikayetci olurlarmi.arayip soramiyoRuzda.hem pisman hem mahcup hem korkuyo.ustune gidemiyom.sizlerden bilgisi olanlardan fikur alabilirmiyim....ne yapmaliyiz. Ben odedim ciktik.md de sizin yaklasiminiz olmazda sikayetci plurdum dedi.zaten magazalarida bir ay sonra kapanacakmis yoksa olurfum dedi.fikir ve yardimlarinizi bekliyoruz.

Daha önce aldığı,değişim için getirdiği ürünler için neden hırsız muamelesi gördünüz?
Neden ödeme yaptınız?
Niye düzgün yazmıyorsunuz?

Konunuzda eksik bişeyler var sanki. Değişim için getirdiyse çalınmış mı oluyor ozaman? Resmen yeni almış yani çalmış işte, değişim filan değil

İyide belliki kuzenin hasta,ona iyilik değil kötülük yapıyorsun,bir doktora götürmelisin onu...

kuzenınde çalma hastalığı olabilir.
utanıyor olabilir.
sonuçta değişimde yıne fişle oluyor.
bendede herzaman değişim için yanımda kıyafet olur ama hıc cevrılmedım.kameradan falan görmüş olmalılar.

sizin yapacağınız artık üstüne konunun kapatmak değil açıkça kendısıyle konuşup çözüm yolu bulmanızdır.
yapacağınız en ıyı sey bu.

Daha önce aldıklarını değiştirmek için götürüp değiştirip eskileri yine poşete attığını mı söylüyorsunuz?

Bunu daha önce yaptığını görmediyseniz kleptomani diyemezsiniz. Zaten hasta bile olsa bu hafife alınamaz.

Bu bir tur hastalık kuzeninizin tedavi olması gerek zira daha kımlerin başına ne işler açar

Daha once biyle bisu yapmamis ama ilkkezde olsa yapmis.calmis. bendedr a gidelim dedim.buna gerrkyokilkkez oldu tovbe ettum kendimede slmamustim diyo.hatasini yuzune vurup iyice ezemem.yeterince kotu zaten. Korkuyo sonradan bisi olabilirmidiye.avukatami sormali bu korku ona yeter.isunden olup rezil olabilirdiye korkuyor.

ailesine söyleyeceksiniz. ve tedavi olacak. bu rahatsızlık ..
sanırım kuzen kleptomani.
olmazsada onunla asla bir yere gitmeyin. başınız yanar diyeyim ben.
benimde başıma geldi bu. üniversiteden sınıfımızdsn bir grup arkadaşla branşımızla ilgili kitap evine kitap bakmaya girdik. önerilen kitaplar vardı. ben aldım. neyse çıktık. bir erkek arkadsş kazağının içinden çıkardı resmen kitabı. nasıl yaptıysa artık.
dedim çaldınmı. evet. ama kitap hırsızlıktan sayılmaz.
ha öylemi dedim. bir daha onun olduğu hiçbir yere gitmedim. başımı belaya sokamam. yakalansaydı. bizde yanardık çünkü

o an şikayetçi olmadılarsa, sonradan olmaz. zaten olsalardı o anda, polis çağırırlar işlem yapılırdı.
ama anlatımınızda eksik ya da karışık bir şeyler var.

Değişim için getirildi değiştirdi ama yeni ürünle birlikte değişim için getirdiklerini de mi poşete attı?
Ben tam anlamadım sanki?
Ben de böyle anladım, ama o zaman da şöyle bir sorun var. Değişim ürünlerini kasa arkasına koyarlar benim bildiğim değiştirirken, onu almayı nasıl başarmış anlamadım, ya da kariyer çok dalgındı ki onun için uyarı alır muhtemelen.
Bir de bahanesi çok saçma geldi bana (alıp kapıcıya vermek filan kimin malınla kime iyilik yapıyorsa) bence iyilikten çok kötülük yapmışsınız sanırım kuzeninize.

napsaydim siz napardiniz hapsemi girseydi. Hayatimu bitseydi.nasil yapti sastum cok iyi duzgun biridir. Soneadan sikayetci olurlarmi.

bu kadar sadece "sonradan şikayetçi olma" üzerinde durmanız dikkatimi çekti.
başka türlü tavsiye kabul etmiyorsunuz, sonradan şikayetçi olmaya takmışsınız.

olacak olsalardı o anda olurlardı.

gerekirse hapse girsin başkasının malını çalıyor. sonuçta suç işliyor. acaba sizin eşyalarınızı birileri çalsa bi kereden bişey olmaz ne olacak mı derdiniz yoksa polise gidip cezasını çeksin mi derdiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…