Avicenna Gültepe Hastanesi'nde doğum yapan??

• Konu Sahibi Konu Sahibi mensu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mensu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
6
0
36
İstanbul

arkadaşlar avicenna hastanesinde Alparslan Demir'e gidiyorum . doğumuma 15 gün var. Daha önce bu hastanade yada bu doktorda doğum yapan var mı?

normal mi yaptı? doktor sezeryana yönlendiriyor gibi geliyor bana ama ...
çok memnunum doktorumdan...çok ilgili bilgili...ama hastane konusunda endişem var

Artık her hastane sezeryana yönlendiriyor Normal doğum istiyosan devlet hastanelerine gidiceksinn bu zamanda (

arkadaşlar avicenna hastanesinde Alparslan Demir'e gidiyorum . doğumuma 15 gün var. Daha önce bu hastanade yada bu doktorda doğum yapan var mı?

Ben 2 senedir.çocuk istiyorum ve bunun için gültepe avicennada gitmediğim doktor kalmadı nugül hanım gülcan hanım vs..hepsi bir sürü test yaptılar rahim filmi çektiler hiç bir problem yok dediler.en son op.dr.aylin sekrekbasana gittim rahimimde myom olduğunu ve bu myomun çocuk olmasını engellediğini söyledi...uzun süren adet kanamalarımda cabası..ve aylin hanım sadece ultrasondan gördü myomu.avicennadaki o kadar doktor koskoca myomu ultrasonda nasıl göremiyorlar şaşırdım kaldım..ben avicenna hastahanesini kesinlikle önermiyorum..sakın gitmeyin hesaplı diye gidiyosun sorunu çözemedikten sonra daha pahalıya maal oluyor.cuma gunu allahın izniyla ameliyat olucam sayın doç.dr.özkan arıkanda inş kurtulucam bu myomlardan ve çocuk sahibi olurum inş...Ne olur avicennaya gitmeyin canını seven gitmesin...!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…