• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Avent termal canta ve chicco polly mama sandalyesi ariyorum

DidemKaan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
1.249
66
118
Arkadaslar selam,
Elinde avent termal sut saklama cantasi iyi durumda olan varsa sehir farketmeksizin irtibata gecebilirse sevinirim.
Chicco polly mama sandalyesi icin istanbulda elinde olan ve temiz kullanilmis ise irtibata gecmenizi rica edecegim
Simdiden tesekkurler

Merhaba 0ayarında mama sandalyesi var düşünürsen pazar gunü istanbulda olacağım inşaallah $image.jpg$image.jpg resimleri burda 180 tl düşünüyoruz sevgiler...

kızlar ben almak içi sormuyorum...alana da satana da hayırlı olsun bu arada..benniçin polly özellikle istendi diye merak ettim.bende mama sandalyesi alacağımda karar veremiyorum:(

kızlar ben almak içi sormuyorum...alana da satana da hayırlı olsun bu arada..benniçin polly özellikle istendi diye merak ettim.bende mama sandalyesi alacağımda karar veremiyorum:(

Ben internetten arastirdigim kadariyla herkesin memnun kaldigini okudum ve olumsuz bir yorum goremedim. Bu yuzden tercih ediyorum.

Esenlerdeyiz siz nerde oturuyorsunuz?mama sandalyesi çift kılıfı ve mama masasındada çıkabilen yedek şeffaf bir masası var yüksekliği ayarlanabilir kullanışlı açıkçası.

Esenlerdeyiz siz nerde oturuyorsunuz?mama sandalyesi çift kılıfı ve mama masasındada çıkabilen yedek şeffaf bir masası var yüksekliği ayarlanabilir kullanışlı açıkçası.

Ozelden yazamiyorum, siz bana mail adresinizi yazarsaniz maille devam edelim.

Back