Bebek İkinci El Avent tekli pompa

Dogamel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
569
3
46
İstanbul
Arkadaşlar 1 ay kullanılmış temiz pompa,hem manuel hem elektrikli ,seyahat esnasında pilli kullanımıda mevcut 90 tl.masaj yastığını sıfır alıp gönderiyorum .tüm iç aksamın yedekleriyle birlikte.

Eklentiler

• $image.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 54
Arkadaşlar 1 ay kullanılmış temiz pompa,hem manuel hem elektrikli ,seyahat esnasında pilli kullanımıda mevcut 90 tl.masaj yastığını sıfır alıp gönderiyorum .tüm iç aksamın yedekleriyle birlikte.

bendede medela swing sarılardan elektirikli süt sağma makinesi var cok işe yarayan bi model 200 e vercem ilğilenen varsa yine konusuruz

Canım ayrı birsayfa aç istersen burda arada kaynayıp gitmesin..

Anladım canım ,o fiyata inmem mümkün değil,birde pompa alırken dikkat edin ucuz olduğunda sütü çekmesi çok az olur ,oda birişe yaramaz ,sağdığınızda 30 cc anca gelir ve birde moral bozukluğu..

Anladım canım ,o fiyata inmem mümkün değil,birde pompa alırken dikkat edin ucuz olduğunda sütü çekmesi çok az olur ,oda birişe yaramaz ,sağdığınızda 30 cc anca gelir ve birde moral bozukluğu..

ürün hala duruyor mu

Canım mesaj kutun dolmuş gitmiyor mesajım,boşalttıında haber verirsen cevap yazacağım sana

merhaba ben sizin süt pompasına talibim.Son olarak birde SCF312/60 oluyor değilmi sizdeki makine?Birde ne kadar garanti süresi kaldı onu öğrenebilir miyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…