S seda26262 Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Ocak 2015 1 0 1 35 3 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi seda26262 #1 Arkadaşlar meme ucum hic yok hatta zorlamayla bile cikmiyor avent niplettayi almak istiyorum ise yarar mi kullanan varmı?
Arkadaşlar meme ucum hic yok hatta zorlamayla bile cikmiyor avent niplettayi almak istiyorum ise yarar mi kullanan varmı?
efemu Üye Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2015 395 173 23 4 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi seda26262 #2 seda26262 .!.: Arkadaşlar meme ucum hic yok hatta zorlamayla bile cikmiyor avent niplettayi almak istiyorum ise yarar mi kullanan varmı? Genişletmek için tıkla... Bayağı olmuş yazalı ama anca gördüm. Bende de aynı problem var. Almadım henüz ama alıcam muhtemelen. Kuzenim çok faydasını görmüştü.
seda26262 .!.: Arkadaşlar meme ucum hic yok hatta zorlamayla bile cikmiyor avent niplettayi almak istiyorum ise yarar mi kullanan varmı? Genişletmek için tıkla... Bayağı olmuş yazalı ama anca gördüm. Bende de aynı problem var. Almadım henüz ama alıcam muhtemelen. Kuzenim çok faydasını görmüştü.