Avent mi , Dr. browns mu , Medela Calma mı ????

cyslcg

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2013
77
2
6
34
İstanbul
[SUB][/SUB]

Merhaba arkadaşlar,
Biberon konusu çok hassa bir konu biliyorum. İnternette deli gibi araştırma yapmama rağmen bir karar alamadım.
Ya yorumlar çok eski ya da biberon firmaları sürekli yeni modeller çıkarmış görünüyor.

Şuanda bu biberonlardan kullanan arkadaşlarım var ise buyrun tecrübeleriniz bize de anlatın.. Hepimizin birbirimizin tecrübelerine çok ihtiyacı var.

Sevgiler....

Canim oncelikle benim 2 aylik kizim var sezeryan oldgm icin biberonla mama verildi bizde devam ettik sonuc bir ayda alisti her mememi 15 dk emzirmeme ragmen.bende bu sebeple anne gogsune en yakn hangi biberon vvarsa aldim.browns kullanioduk o normal uclu sadece gaz yapmama ozelligi var.medela calma aldim en yakin olan bu tek bir deligi var bebek cekince grliyor ana ne hikmetse brnjm kizim bu biberonla icemedi hep agzindan akiyor.chicco aldm agzj baya genis olmadi.en son medela kasik biberon aldim normal biberon gelcek diye bekledgi icin 30 ml anca icirebiliyorum hele gece uykusu bolunuyor onunla icerken.bi tek avent almadim cunku medela calma disindaki tum biberonlar asagi tutunc akitiyor.sans tavsiyem eger hic biberon vermediysen calma al kac aylik nasil dmiyor bilmem ama bilseydim normal biberon vermezdim.birde en basdan meme emerek baslayan bebekler biberona alismaya biliyor arkadsinki alismadi mesela.bende emdin diye ugrasiyotum ama 4 dk emio baslio aglamaya.durum bu

Ben dogumdan itibaren Medela calma kullanıyorum. Bebegim 2,5 aylık henuz memeyi reddetme sorunu olmadı cok sukur. Ara sırada dr. Brown kullanıyorum.

Canim oncelikle benim 2 aylik kizim var sezeryan oldgm icin biberonla mama verildi bizde devam ettik sonuc bir ayda alisti her mememi 15 dk emzirmeme ragmen.bende bu sebeple anne gogsune en yakn hangi biberon vvarsa aldim.browns kullanioduk o normal uclu sadece gaz yapmama ozelligi var.medela calma aldim en yakin olan bu tek bir deligi var bebek cekince grliyor ana ne hikmetse brnjm kizim bu biberonla icemedi hep agzindan akiyor.chicco aldm agzj baya genis olmadi.en son medela kasik biberon aldim normal biberon gelcek diye bekledgi icin 30 ml anca icirebiliyorum hele gece uykusu bolunuyor onunla icerken.bi tek avent almadim cunku medela calma disindaki tum biberonlar asagi tutunc akitiyor.sans tavsiyem eger hic biberon vermediysen calma al kac aylik nasil dmiyor bilmem ama bilseydim normal biberon vermezdim.birde en basdan meme emerek baslayan bebekler biberona alismaya biliyor arkadsinki alismadi mesela.bende emdin diye ugrasiyotum ama 4 dk emio baslio aglamaya.durum bu

Teşekkür ederiz canım. Daha karnımda kızçem bir tane bulunsun hastane çantasında diye düşündüm, en tecrübelilerden yardım istedim :)

Bende chicco kullaniyorum kaucuk agizlikli anne memesi hissi verenden. gaz problemi oldugu icin agizlikbkismi egimli olan bizimki. biberonun altinda da kapagi var temizlemesi cok kolay. yedirmesi de kolaylasiyir egim oldugu icin. bahsettiginiz biberonlara bakmadim ama mama koyarken rahat olmasi lazim chicconun bu biberonu genis biraz mama koymasi rahat. Ben digerlerini bilmedigim icin chiccodab daha iyilermi bilmiyorum ama memnun kaldigim icin baska biberon arama geregi duymadim bebisiniz hayirli evlat olsun insallah hayirli bir dogum yaparsiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

avent 125ml ve browns 120 ml var platik şişeleri, ikisinden de memnunum.
avent kolay yıkanıyor, brown gazı biraz daha önlüyor ağzı da daha yavaş akıyor sanki.

Tatlim benim oglan ilk gunden meme ucu balaca oldugundan biberonla beslendi. Ben avent kullaniyorum 125ml anne memesi gibi kaz problemide yaratmiyor. Sukurler olsun bebeyim 2.5 aylik oldu 2ayindan gogsumu tutdugundan biberon kullanmiyorum.:55:

Ben de kizima mama takviyesi yapmak zorunda kaldim. İlk basta ne guzel hem biberon aliyodu hem beni emiyodu ama beni emmeyi reddetmeye basladi ve ben mamayi kestim. Ama hala beni uyanikken en fazla 3 dkk emiyo. Ama calma aldik biz ne olur ne olmaz diye ve gercekten bebek cekince geliyo sivi. Kendisi akmiyor.

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401445113.273842.jpg

Merhaba ben kizima resimdeki chicco dan almistim hatta 4 lu sut sagma kaplarini da aldim ayni sekilde gorunuyor 3 yil kullandik arada emziklerini degistirdim..
Cocuklarin kendileri belirliyor aslinda..
Kuzenime seneler once o donemin hatta simdilerinde en pahali markalarini almislardi o hicbirini kabul etmeyip piyasadaki en uygun fiyatlilardan birini kullandirtti ailesine..
Birtane alin cocuk kullanirsa devamini getirirsiniz

Herseyiniz yeterli olsun !

Ben bu konuyu geçen sene kızım doğduğunda çok araştırdım, üç markayı da kullandım. Ilk 4 ay kesinlikle medela calma başka biberon kesinlikle almayın. Calma anne sütü akışı ile sütü veriyor, bebek mememizden soğumaz. Büyüdüköe diğerlerini verebilirsiniz, zaten bebek siz isteseniz de daha sonra calma biberon almaz, yavaş aktığı için sinirlenir. 6. Aydan sonra ven Dr brown'a geçtim, cam biberonundan memnunum

Merhaba Arkadaşlar,

Benim kızlarım 4,5 aylık ve ikiz olduklarından dolayı sütüm yetmediğinden süt+mama ile besleniyorlar. İlk zamanlarda ikisi birlikte yürüyordu ama daha sonra biberona alıştıkça memeyi almamaya başladılar. Yaklaşık 2 aylıkken biri emmemeye başladı sonra da diğeri. Sadece gece ve uykudan yeni uyandıkları zaman emiyorlar :(
Yaklaşık bir hafta önce bir internet sitesinde Medela Calma biberonu gördüm sonra da yorumları okudum, kullanıcı yorumları tatmin etti ve ürünle ilgili açıklama gayet mantıklı geldi, bir tane alıp denemeye karar verdim. Bu kadar her şeyi internetten araştıran biri olarak bu biberonu nasıl şimdi görüyorum kendime de kızdım doğrusu, keşke ilk bu biberonla başlasaymışım. Gerçekten diğer biberonlar gibi ters çevirdiğinde kendiliğinden akmıyor bebiklerin çekmesi gerekiyor.
Biberona alışmaları bir iki gün sürdü, ilk başta çok işlerine gelmedi tabii.. Ama şu anda gayet güzel emiyorlar. Biberona başladıktan 2 gün sonra kızlar daha kolay memeyi alır hale geldiler, acıktıklarında kavga dövüş tutturamadığım memeyi kendileri hiç ses çıkartmadan alıyorlar :) umarım böyle devam eder.
Bu arada Avent ve Dr. Browns kullandım. Avent plastik olduğu için daha sonra Dr. Browns'a geçtim. onu kullandıktan sonra da emzik yapıları çok farklı olduğundan Avent'i kullanamadım, yani onunla içemediler. Geçen haftaya kadar da Dr. Browns kullanıyordum. Medela Calma'nın başlığı Dr. Browns şişesi ile uyumlu. Medelanın sişesi plastik olduğundan ve plastik kullanmak istemediğimden Dr. Browns'un altını Medela'nın üstünü kullanıyorum :) Siz de plastik kullanmak istemiyorsanız öyle yapabilirsiniz.
Şimdi, her üç biberonu da kullanmış biri olarak diyorum ki; "Medela Calma"

Bu arada eklemeyi unuttum, Biberondan çok kolay çekemedikleri için çok acıkmadan yemiyorlar ve sanırım youlduklarından daha az yiyiyorlar. Benim kızlar biraz fazla yediğinden ve kiloları üst sınırda olduğundan böyle bir artısı da oldu benim için. Bilmiyorum belki alıştıkça eski performanslarına kavuşurlar :)

Back