Eki Görüntüle 969564 b
Eki Görüntüle 969565
Casual Trona Anakucağı & Taşıma & Oto Koltuğu
doğum zamanı almıştı o zaman arabamız yoktu. yeni araba aldık ve yaklaşık 2 ay kullandık oldukça temiz ihityacı olan kaçırmasın...
bebeğim büyüdügü için farklı bi koltuk aldık...
bunun fıyatı nedır canım gercı hamıle degılım ama pusetlerı cok beyenıyorum uygunsa alabılırım
tesekür ederım canım ıyı satıslar alana hayırlı olsun ınsallah amınnn80 tl düşünüyorum dediğim gibi iki ay ancak kullanıldı ki hergün dışarı çıkan kişilerde değişliz. oldukça temiz yeniden farkı yok.
tesekür ederım canım ıyı satıslar alana hayırlı olsun ınsallah amınnn
Eki Görüntüle 969549
Eki Görüntüle 969548
Eki Görüntüle 969550
Eki Görüntüle 969551
haziran ayında hepsiburadadan aldığım göğüs pompası max 15 kez defa kullanlmıştır.
biberon kısmını çok kullandım biberon amaçlı olarak. biberonun dolum kısmı aynı zamanda pompada kullanılıyor. çok kullanıldığı içi biberon kısmında solma var. ama diğer yerler temiz dediğim gibi max 15 defa kullanlmıştır....isteyen aventin biberonundan alıp dolum kısmı için kullanabilir.
yedek parçalarıda duruyor..poşetin içindeki parçalar ve manuel pompa kısmı hiç kullanılmadı.
cnm göğüs pompası ne kadar? bide modelini söyler misin?
canım 110 tl... belirttiğim gibi pompa kısmı çok az kullanıldı. biberon hariç...
Philips Avent SCF312/60 Elektrikli Tekli
hem manuel hem elektrikli.... poşette yedek pompa iç malzemeleri var isterseniz onlada kullanabilirsiniz... poşetteki hiç bi parça kullanılmadı..
garantisi ne kadar var cnm? bide en son uygun bişi yaparsan eşime söyleyim
babasling
ilk aldığımız zaman nasıl kullanacağım nasıl olcak derken çok zorlandım. ancak bikaç denemeden sonra çok rahat kullandığım… dışarıda özellikle gezerken çok rahat kullanabilirsiniz…
Eki Görüntüle 970542
akşam kendi fotografımızıda yükleyecegim… aynı renkte. kutusu ve kılıfı duruyor. hepsiburadadan aldım. omuz kısmında hafif bi söküğü var tadilat edip vericem… temiz ve kullanışlı bi ürün istanbulda olanlar bakıp görerek alabilirler…
Fiyati nedir? Rengi fusya mi?
Renginden dolayi, yoksa kacirmaz alirdim...
Tesekkur ederim bilgi icin, bir arkadasim bundan kullaniyordu, cok kullanisli...
Insallah kiz bebegi olacak birisi kacirmaz bunu...
evet oldukça kullanışlı ben ilk zorlandım nasıl koycam nsıl tutcam ama bi ayar yapıyorsunuz sonra öyle devam ediyor ve işiniz özellikle dışarda alışveriş merkezlerinde gezerken çokçok kolaylaşıyorr….
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?