Bebek İkinci El AVENT GAZ GİDERİCİ biberon260 ml 3 başlıklı

onerose46

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
10
0
6
Ankara
bebeğim çok gazlıydı ve birçok kişi aventin gaz giderici biberonunu tavsiye etti yanında set halinde 3 başlıkla satıyorları aldım ama kızım biberon kabul etmediği için kullandıramadım piyasa fiyatı 40 tl ben 25tl den satıyorum

Merhaba size bir sey soracağım benim kızım da cok gazli ben de almayı düşünüyorum ama nasil ise yarıyor mu aksarayda bulamadım sipariş verdirecegim ama ise yaramazsa almanın anlamı yok

Merhaba size bir sey soracağım benim kızım da cok gazli ben de almayı düşünüyorum ama nasil ise yarıyor mu aksarayda bulamadım sipariş verdirecegim ama ise yaramazsa almanın anlamı yok

canım benimki öyle oldu boşuna 40tl verdim kabul etmedi,istersen ben sana uygun fiyata satayım hem seninde paran boşa gitmemiş olur hemde belki kızın kabul eder kendi biberon başlığının harcinde 3 başlığı var,biz kendi başlığını kullanmaya çalıştık ama almadığı için devamı gelmedi istersen sana o kullanılmamış 3 başlıkla biberonu satayım hemmail adresimi vereyim ordan devam edelm istersen?isml_birgul46@hotmail.com

canım annesi surekli yanında olan bebekler bir sekilde biberona direnç gösterebiliyorlar. çalışan annenin zanneymiyorum biberon almayan çocuğu olsun. burada senin tutumun çok önemli oluyor. eger sen çok kararlıysan bebek de alıyor bir sekilde biberonu. avent biberonlar gaza karsi çok etkili ama, sorduğun buysa. boyle kullanılmamış bulursan da fiyatı çok uygun oluyor. sen mutlaka sterilize edeceksin tabii, sıfır alsam da gerekli.

Merhaba,benim bEbis biberonu tuttu damakli emzik basiyla kullanıyoruz ama arkadaslar gaz onleyiciyi söyleyince burada araştırdım mağazalarda yok ise yararsa sipariş ettireyim diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…