Bebek İkinci El Avent elektirikli süt pompası

amiral

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2010
181
9
Merhaba arkadaşlar,

Ben sandımki doğum yapınca o kadar çok sütüm olacakki fazlasını da sağıp saklayacağım:) bunun için avent elektirikli ( tekli )pompa aldım. ama malesef sütüm yok denecek kadar az.bebeğimi mamayla beslemek zorunda kalıyorum. Dolayısı ilede süt pompamı hiç kullanamadım. 2-3 kere kullanmaya teşebbüs ettim ama malesef süt olmadığı için kullanmam anlamsız oldu.

Ben e-bebekten 199 tl ye aldım. şimdi ise ihtiyacı olan birine satmak istiyorum ama kesinlikle 2.el denmeyecek kadar temizdir. Biberonunu kullandım. Ama kaynatılınca bi sıkıntı olmayacaktır. Almak isteyen olursa yanında kendi biberonu ile birlikte 1 tanede 125 lik cam biberon göndereceğim ( sadece emzik alınacak ).

Not fiyatını e-bebkten kontrol edebilirsiniz.

fiyat 140 tl dir.

İstanbuldaki alıcılar için elden teslim alınabilir ( anadolu yakasındayız )

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,

Ben sandımki doğum yapınca o kadar çok sütüm olacakki fazlasını da sağıp saklayacağım:) bunun için avent elektirikli ( tekli )pompa aldım. ama malesef sütüm yok denecek kadar az.bebeğimi mamayla beslemek zorunda kalıyorum. Dolayısı ilede süt pompamı hiç kullanamadım. 2-3 kere kullanmaya teşebbüs ettim ama malesef süt olmadığı için kullanmam anlamsız oldu.

Ben e-bebekten 199 tl ye aldım. şimdi ise ihtiyacı olan birine satmak istiyorum ama kesinlikle 2.el denmeyecek kadar temizdir. Biberonunu kullandım. Ama kaynatılınca bi sıkıntı olmayacaktır. Almak isteyen olursa yanında kendi biberonu ile birlikte 1 tanede 125 lik cam biberon göndereceğim ( sadece emzik alınacak ).

Not fiyatını e-bebkten kontrol edebilirsiniz.

fiyat 140 tl dir.

İstanbuldaki alıcılar için elden teslim alınabilir ( anadolu yakasındayız )

merhaba

yaramazlar toplar ilanım için msj atmışsınız
ama ben özel mesaj atamıyorum
mail adresinizi yazarsanız görüşelim
tşk

merhaba

yaramazlar toplar ilanım için msj atmışsınız
ama ben özel mesaj atamıyorum
mail adresinizi yazarsanız görüşelim
tşk

mailimi özel mesaj olarak gönderdim.ineceğiniz en son rakamı ve ist.da nerde oturduğunuzu yazarmısınız. Lütfen son rakamınız olsun

teşekkürle

Son düzenleme:
X