Bebek İkinci El avent elekt. süt pompası ve maxi cossi pebble oto koltuğu satışta

nussya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2008
61
3
98
merhaba, avent elektrikli süt pompasını sadece 40 gün ve çok az kullanabildim. fiyatı 100 tl.
maxi cossi pebble oto koltuğumuz tertemiz. rengi siyah. fiyat belirlemedim. fotoğraflarını eklemeyi becerenedim bir türlü. mail adresi verirseniz maile gönderebilirim ama. istanbul avrupa yakasına elden teslim edebilirim.

resim temsilidir. bizimkinin fotoğrafını bugün ekleyeceğim. buraya resim eklemeyi yeni öğrenebildim.

Maxi Cosi Pebble Gr0+ Total Black Oto Koltuğu

Yeni nesil Maxi Cosi Pebble şık tasarımı, bebeğiniz için konforlu dizaynı ve modern teknolojisi ile kullanım kolaylığı sağlar. İster uzun yolculuklarda ister kısa mesafeli gezintilerinizde bebeğinize ekstra konfor ve güvenlik sağlar.
* GR0+ Oto Koltuğu 0-13 kg arası kullanılır
* 3 farklı bağlantı seçeneği ile kullanılır
-Family Fix baza ile bağlantı
-Easy Base baza ile bağlantı
-Emniyet kemeri ile bağlantı
* Baza ile kullanıldığında otomobilde daha yüksek konumlanacağından daha yakın temasınızı sağlar.
* Yenilikçi tasarım açık kemer düzeneği ile bebeğinizi daha rahat konumlamanıza yardımcı olur.
* Maxi Cosi ve Quinny ürünleri ile uyumlu olarak kullanılır.
Maxi Cosi Family Fix baza ile kullanım; baza Isofix bağlantı noktalarına takılır,
Maxi Cosi Family Fix baza olmadan, aracın 3-nokta emniyet kemeri ile bağlanır.
Maxi Cosi EasyBase2 baza ile kullanım; baza aracın 3 noktalı emniyet kemeri ile bağlanır.
Otomobilin emniyet kemerleri ile kullanılmak istendiğinde hatalı kullanımı engelleyen kemer kancaları vardır.
Yan Koruma Sistemi yandan gelebilecek darbelere karşı mükemmel koruma sağlar.
Küçük bebekler içindestek yastığı ve kafa koruyucu vardır.
Uzun süreli ekonomik değer ve kolaylık: Birbiri ardına kullanılan iki oto güvenlik koltuğu olan Maxi-Cosi Pebble (yenidoğan/ 0-13 kg) ve Pearl (çocuklar/ 9-18 kg) sadece tek bir baza ile kullanılır.
Maxi Cosi Pebble oto güvenlik koltuğunun FamilyFix bazaya doğru oturtulduğunu ışıklı ve sesli onay ile gösterir.
Yenilikçi açık sistem emniyet kemerleri sayesinde bebeğinizi anında güvenle bağlayabilirsiniz.
Baş desteği ve emniyet kemerlerinin yüksekliği aynı anda ayarlanabilir.
Uçaklarda kullanım içinTUV onaylıdır.
Quinny ve Maxi Cosi bebek arabalarından kolayca çıkartmak içinhafıza özelliği vardır.
Taşıma Kapasitesi: 13 kg.
Kullanılan Malzemeler:
Kasa: Polipropilen
Dingiller (metal aksam): Çelik
Kılıf & Baş desteği : Polyester
Kemer: Polyester dokuma
Tente: Polimikro / spandeks (delikli) esnek kumaş

Eklentiler

• upload_2014-9-20_9-8-41.jpeg
    109,1 KB · Görüntüleme: 137
  • upload_2014-9-20_9-11-59.jpeg
    2,5 MB · Görüntüleme: 187
süt sağma pompasının fotoğrafları . tüm parçaları eksiksiz ve garantisi devam ediyor.

İyi geceler cok gec bir saat biliyorum ama yarin icin biraz yogunum bakamayabilirim o yuzden simdi yaziyorum :)) araba koltugu ile ilgileniyorum kizim 9 kg bu koltuk uygun olurmu ne dersiniz..... Birde ist nerdesiniz

.[/QUOTE]
fotoğrafları ğmlşdhırs
İyi geceler cok gec bir saat biliyorum ama yarin icin biraz yogunum bakamayabilirim o yuzden simdi yaziyorum :)) araba koltugu ile ilgileniyorum kizim 9 kg bu koltuk uygun olurmu ne dersiniz..... Birde ist nerdesiniz

merhaba
:) bebegi olan biri olarak saat kullanmiyorum artik.
maalesef koltuk 0-13 kilo arasi bebekler icin uygun. kiziniz en fazla 4-5 ay sonra bu kiloyu gececegi icin almaniz bana gore israf olur.

Eklentiler

• upload_2014-9-20_23-2-51.jpeg
    2,1 MB · Görüntüleme: 153
  • upload_2014-9-20_23-3-8.jpeg
    2,1 MB · Görüntüleme: 163
  • upload_2014-9-20_23-3-32.jpeg
    1,7 MB · Görüntüleme: 145
  • upload_2014-9-20_23-3-46.jpeg
    2,2 MB · Görüntüleme: 154
Son düzenleme:
merhabalar. koltuğu satıştan kaldırmak durumundayım. ilg. için teşekkürler.

merhaba ürünler hala satışta. ilgilenen olursa mesaj yazabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…