Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba bebeğime emzik ve biberon arıyorum arkadaşlar diğer markalarda olabilir ama İYİ durumda ve uygun fiyatlı elinde bulunanlar özelden mesaj atabilir mi
Eki Görüntüle 892511
Avent emzik 0-6 ay 12 tl. Yanındaki emziği de hediye olarak göndericem. Aslında mama kaşıkları ve Avent mama kabı da var ama bulabilirsem resimlerini koyarım.
Eki Görüntüle 892511
Avent emzik 0-6 ay 12 tl. Yanındaki emziği de hediye olarak göndericem. Aslında mama kaşıkları ve Avent mama kabı da var ama bulabilirsem resimlerini koyarım.
mama kalıbı var mı bide 6 18 emziklerin fiyatı nedir
Mama kabını bulamdım. Emzikler ve kaşıklar birlikte 10 tl olur.[/QUO
yanlız yanlış anlaşılma olmasın ben aventin emziklerini ve kaşıkları istiyorum
Mama kabını bulamdım. Emzikler ve kaşıklar birlikte 10 tl olur.[/QUO
yanlız yanlış anlaşılma olmasın ben aventin emziklerini ve kaşıkları istiyorum
Aventler 0-6 ay ama...
6-18 ay emzik ve kaşıkları almak istiyorum fiyat ne kadar toplam birde nerede oturuyosunuz
Avent kullanılmamış bıberon var bende ıstersenız eklerım
resim eklerseniz iyi olur bekliyorum
Kusura bakmayın geç gördüm bu bıberon amerıkadan geldı..2 taneydı aynısından bırını kullandık 1 tanesı duruyo kullanılmadı hıc..
Kusura bakmayın geç gördüm bu bıberon amerıkadan geldı..2 taneydı aynısından bırını kullandık 1 tanesı duruyo kullanılmadı hıc..
bide kaç ml lik bu
125 ml fıyat yenısı ne kadardır bakmadım sız bılıyosunuzdur söyleyın anlaşalım ıstıyosanız