Bebek İkinci El Avent 3ü 1 arada süt sağma makinası ve biberon ısıtıcı

enoxx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
4.464
134
173
Arkadaşlar ikisi de avent marka, süt sağmanın yedekleri de mevcut, ikisine 160 diyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar ikisi de avent marka, süt sağmanın yedekleri de mevcut, ikisine 160 diyorum

arkadaşlar düşünen varsa fiyatta yardımcı olurum, evde bekleyeceğine birinin işini görsün bari

Canım fotolar bunlar
Garantisi de devAm ediyor ikisinin de

Cnm 6 ay anca kullandım ama o da haftada bir, haftada 1 gün işe gidiyorum ben, emziremeyince evd döndüğümde kullanıyodum, bide yedekleri hiç kullanılmadı, kullandığım kısmı da biberon temizleyiciyle temizleyip kaynatarak steril ederek kullandım

Arkadaşlar yokmu ihtiyacı olan fiyatta yardımcı olucam!

Güncell

İkisini 135e düşürdüm ihtiyacı olan varsa kaçırmasın ayrıca elimde iki tane dr brown kolik önleyici biberon ve philips avent natural büyük boy biberon var, ikisinden ikişer tane, yedekli almıştım ama oğlum istemedi, aventin emziği anne göğsü şeklinde olan

günceellll
arkadaşlar hadi evde beklemesin boşuna, aventi bilen bilir gerçekten güzel bir makine

15 gün önce bi arkadaşım aynısının sıfırını 280 tl ye almış, biberon ısıtıcı yok tabi sadece süt sağma makinası

Sadece biberon isitici ne kadar acaba

50 lira düşünüyorum canım, en ucuzu şimdi netten baktım 150 liradan başlıyor, 2-3 dk da ısıtıyor sütü, çok güzel bir makine, cam biberonu da içine rahatça koyabilirsin, sıkıntı olmuyor

50 lira düşünüyorum canım, en ucuzu şimdi netten baktım 150 liradan başlıyor, 2-3 dk da ısıtıyor sütü, çok güzel bir makine, cam biberonu da içine rahatça koyabilirsin, sıkıntı olmuyor

canım sadce pompayı ıstesem kaca olur?

Eskişehirdeyim canım ben alayım o zaman 40 olsun ama baya büyük bişey kargo da epey tutar şimdi senin için de uygun sa özelden adresimi gondereyim

Son düzenleme:
Cnm büyük değil okadar, yüksekliği 8 parmak falan, çok bişi tutacağını sanmıyorum ama tamam 40 olsun seni kırmayayım keşke dün akşam haberleşseydik eşim bugün pompayı kargoya verecek bi arkadaşa bunu da verirdi

Sen dün yazmışsın cnm ama ben görmedim ya 😔

Pompa satılmıştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…