• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler avene triacneal kullanan ?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

merveaslann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
24
1
36
Bitlis
avene triacneal kullanan varmi acaba ?

Daha yumuşak ve arınmış bir cilt için soyucu ve keratin düzenleyici glikolik asit ile zenginleştirilmiştir. Retinaldehit ile komedolitik, anti-bakteriyel, açık gözenekleri sıkılaştırıcı ve canlandırıcı etkiye sahiptir.

Avene Triacneal 30 ml - Akneli Ciltler için Bakım Kremi Kullanım Alanları

Aknenin her safhasında ve her çeşidinde, siyah noktalarda ve akne izlerinde

Avene Triacneal 30 ml - Akneli Ciltler için Bakım Kremi Kullanım Şekli

Mükemmel bir şekilde temizlenmiş cilt üzerinde problemli bölgeye lokal olarak günde 1 kez yalnızca akşamları uygulanır. Cildin tolerasyonu yüksek ise tüm yüze uygulayabilirsiniz. Dudak ve göz çevresinden sakınınız.

[video=youtube;Xg5aj_HAvTI]http://www.youtube.com/watch?v=Xg5aj_HAvTI[/video]

Konu açmamdaki amaç doktorum al dedi iyi gelecek ve google yazdim sonuç alamadim yorum vs ve mecburen 55 tl verip aldim . Pahali az çok gelismeleri yazacam.

Akne ve sivilce izleri için kullanacam.

ben kısa bir süre de olsa kullanmıştım doktorum avene cleanance gel ile birlikte vermişti temizleme jelini hala kullanıyorum ama triacneal'ı kısa bir süre kullanıp bıraktım faydası çok olmadı gibi çünkü kozmetik bazlı bir ilaçmış sanırım.

ben kısa bir süre de olsa kullanmıştım doktorum avene cleanance gel ile birlikte vermişti temizleme jelini hala kullanıyorum ama triacneal'ı kısa bir süre kullanıp bıraktım faydası çok olmadı gibi çünkü kozmetik bazlı bir ilaçmış sanırım.

kozmetik bazlı derken ? 60 tl civari para verdim 2-3 gün oldu %5 azaltti gibi umutsuzum .:44:

bu konuyu benim gibi kararsız kalanlar için açtim google yazdimi triacnel kullanan ilk sayfada ve yorumlara göre alacaklar . Boş boşuna para vermesinler diye.

Son düzenleme:
kozmetik bazlı derken ? 60 tl civari para verdim 2-3 gün oldu %5 azaltti gibi umutsuzum .:44:

bu konuyu benim gibi kararsız kalanlar için açtim google yazdimi triacnel kullanan ilk sayfada ve yorumlara göre alacaklar . Boş boşuna para vermesinler diye.

ben bu ilaçları aldıktan sonra başka bir doktora daha gittim sivilce için bunları verdi deyince şaşırdı içindeki iltihap için hap falan vermedi mi dedi normal kullandığım ilaçlar gibi değilmiş hem dermakozmetik gibi birşeymiş sanırım.onların yerine ısotrexin sivex monodoks yazmıştı 4-5 ay oldu ama ve onlarla şükür geçti sivilcelerim ufak tefek izler var.bende o kadar para vermiştim şimdi baş köşemde duruyor:) ben triacneal yanında başka şeylerde kullandığım için yararı olmadı belkide.sana yararı olabilir bir süre kullan fark oluyorsa zaten sorun yok demektir ;)

Son düzenleme:
aynı sorun bende yaşamıştım ama benimki daha başlangıcıydı doktor bir reçetede bu ürünü vermiş bana eczanelere sordum çoğu eczanede yoktu sayılı eczanede bayilikli ürün sanırım. bulduğum eczane 54 TL fiyat dediler küçük bir krem için o kadar para fazla geldi fiyat araştırması yaptım internetten sitenin birinde biraz uyguna buldum aldım kullanıyorum şuan memnunum ama dediğim gibi benim cildimde daha yeni başlamıştı bu sorun.. ilerleseydi bu ürünün işe yarayacağını düşünmüyorum içeridende tedavi için hap kullanmak şart o zaman. bu arada sitenin linkini paylaşıyorum almayı düşünen arkadaşlara kolaylık olsun.. Triacneal-Creme-30-ml AVENE | Triacneal Creme - 30 ml

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben sadece sivilce çıkarken sürüyorum sivilce üzerine. Özellikle derin şişliği ağrısı ile gelen büyük sevilcilere baştan iyi geliyor, çıkmıyorlar. Tüm sivilceli cilde sürülünce sivilceleri arrtırıyor. Ya benim allerjim var, ya içince cetyl alchol isvilce yapıyor yada a vit. etkisi ile cildim yenilenirken sivilceleri alttan kusuyor. Şu an sadece spot treatment şeklinde yani sivilce üzerine kullanıyorum. ;)

Ben sadece sivilce çıkarken sürüyorum sivilce üzerine. Özellikle derin şişliği ağrısı ile gelen büyük sevilcilere baştan iyi geliyor, çıkmıyorlar. Tüm sivilceli cilde sürülünce sivilceleri arrtırıyor. Ya benim allerjim var, ya içince cetyl alchol isvilce yapıyor yada a vit. etkisi ile cildim yenilenirken sivilceleri alttan kusuyor. Şu an sadece spot treatment şeklinde yani sivilce üzerine kullanıyorum. ;)

İlaçi konu açtiginda beri her gün 1 defa kullaniyorum.Etkisi %5 bile olmadı. 5 para etmez. 54 tl verdigime yazık oldu.Almadan 2 defa düsünün. Çok şükür param var 54 tl sizin içni yazık olmasın.

kesinlikle faydalı bir krem sadece sabır gerektitir.iz filan bırakmıyor düzenli kullanımda tabi.yine de mucize yaratmyor orası kesin

mrb kızlar dermatolog bana bu kremi sivilce izlerim için önermişti ama pahalı diye almayı düşünmüyordum ama sitenin birinde 35 tl civarı görünce hemen aldım.daha gelmedi kargoda ama keşke almasaymışım yorumları okuyunca pişman oldum.yinede aldık artık kullanıcağız.bunun yerine ceradolin kullansak daha iyi bence yada bepanthol sonuçta yağlı kremler değiller sivilce yapmaz güzelde nemlendiriler.

Merhabalar,
Ben bugun lekelerim için tedavi oldum, yüzümde kis vardı 6 ay öncesine kadar doktorum ilk önce sivilceleri ve akneleri yok etti 6 aylık tedaviden sonra 45 gün ara verdik ve şimdi bana lekelerim için bu ilacı verdi 3 ay kullanmamı ve sabırlı olmamı söyledi çünkü bu ilaç cilt kusurlarına iyi geliyor ve benim yüzümde sivilcelerin bıraktığı izler ve çok az çukurlar kaldı ben bunun için kullanıcam ve sabredicem bence sizde hiç bırakmadan sabredip kullanırsanız faydasını görüceksinizdir eminim, sadece sabır. Daha sonradan yüzümün temizliği için tabiki bitkisel ilaçlar kullanıcam ama ilk önce doktorumun tavsiye edip verdiği ilacı kullanmalıyım diye düşünüyorum ama tabiki herkesin cildi aynı olmadığı için sonuç alamayanlara bişey diyemem. Teşekkür ederim :)

Arkadaşlar kremi bana doktorum roaccutane tedavisi sonrasında sivilce izlerini yok etmesi için tavsiye etti. Yani önce bir tedavi gördüm, sonra ciltteki akne izleri için bunu kullanmamı söyledi.
Bakalım internetten sipariş verdim, düzenli kullanım ile sonuç alacağımı düşünüyorum.
İnternette ürünün faydaları arasında yağlı ve akneli ciltlerin sahip olduğu kızarıklık görünümünü yatıştırmada etkili ve peeling özelliği göstererek ciltteki pürüzlü yapının görünümünün düzeltilmesine yardımcı bir bakım kremi olduğu yazıyor,bakalım deneyip göreceğiz.

Bende yaklaşık bir aydır kullanıyorum ama bu etkisini hala gormedim eczaneden almıştım eczacı tavsiye etmişti.60 tl ye aldım.eczaneye gidip bu faydasını görmediğimi söyledim.ve aksine yüzümde sivilceler çıkmaya devam ediyor.eczacı da ürünün satici firmacisini aradı.oda kullanmaya devam etsin demiş.bu ürün 6 ay kullanilmaliymis.

Merhaba Arkadaşlar
Ben yeni üye oldum siteye, internette doktorumun verdigi ilacı aratırırken bu sayfaya denk geldim. Benimde yüzümde günesten lekeler olustu ben gibi ve cukurlar olustu. Gecmesini cok istiyorum bu konu da bilgisi olan arkadaslar varsa beni de bilgilendirir mi ?

Merhabalar,
Ben bugun lekelerim için tedavi oldum, yüzümde kis vardı 6 ay öncesine kadar doktorum ilk önce sivilceleri ve akneleri yok etti 6 aylık tedaviden sonra 45 gün ara verdik ve şimdi bana lekelerim için bu ilacı verdi 3 ay kullanmamı ve sabırlı olmamı söyledi çünkü bu ilaç cilt kusurlarına iyi geliyor ve benim yüzümde sivilcelerin bıraktığı izler ve çok az çukurlar kaldı ben bunun için kullanıcam ve sabredicem bence sizde hiç bırakmadan sabredip kullanırsanız faydasını görüceksinizdir eminim, sadece sabır. Daha sonradan yüzümün temizliği için tabiki bitkisel ilaçlar kullanıcam ama ilk önce doktorumun tavsiye edip verdiği ilacı kullanmalıyım diye düşünüyorum ama tabiki herkesin cildi aynı olmadığı için sonuç alamayanlara bişey diyemem. Teşekkür ederim :)

Merhaba Ebrar
Yazdıklarınızı okudum ilacınızı kullanıyor musunuz ?
Bir faydasını gordunuz mu ? yuzunuzdeki cukurlar gecti mi ? Lutfen sizden cevap bekliyorum belki sizin bu konuda bir bilginiz vardır..

Bugün doktor bu ilacı akne izleri icin önerdi.Alip denemeyi düşünüyorum.Faydasını gören oldu mu acaba? Bir arkadaşım LR nin leke kreminin çok güzel olduğunu söyledi onu almayı da düşünüyorum

2012 yılında kullandım 4 tüp falan kullanırsanız işe yarıyor ona o kadar para verene kadar acneylys alın daha iyi. tretin de olabilir.

açtıysanız kullanmayın bozulmuş olabilir yenisi de piyasada yok diye biliyorum acnelys ondan daha etkili içerikli retinol oranı daha fazla. kırmızı izlere iyi geliyor ama uzun vadede hemen iyi gelmez ve kullanırken dikkatli olun sakın her gün ve cok sürmeyin cildi alıştırın önce 3 günde bir mercimek kadar sonra 2 günde bir sonra hergün sürün cildiniz cok soyulabilir yavaş yavaş soyun ve mutlaka güneş kremi kullanın en önemli şey güneş kremi ki leke gitsin derken tekrar leke olmasın.

Ben altı aydır zoratanin kullandim ve bu altı ayın sonunda doktorum bana 20 günlük 10 ml lik zoratanin ve avene triacneal expert verdi 20 gün snra geçer dedi ikisini berebr kullanıyorum ama suanda yüzüm baya kötü oldu soyuluyo catliyo gibi oldu aciyo ve kıpkırmızı acaba yanlismi kullanıyorum yoksa boyle mi olması gerek . Yada hap bittikten snrami kullanacaktm yardmci olurmusunuz acaba smdiden sağolun

Back
X