Cilt Bakımı Ürünleri Avene mi Neutrogena mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

GiKa

Guru
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2011
10
1
Yaklaşık 1,5 senedir Avene Cleanance Gel kullanıyorum. Genel olarak memnunum ama tahmin edersiniz ki biraz tuzlu bi fiyatı var... Bu yüzden farklı yüz yıkama jeli arayışındayım. Hassas, karma yapıdaki cildimi daha fazla irite etmeyecek bi ürün arıyorum.. Neutrogena Likit Sabunu yabancı forumlarda gördüm kullananlar müptelası olmuş kokusuz ve yağsız olduğu için ama almaya cesaret edemedim.. Sizlerinde fikirlerini almak istedim.. Bu jelleri kullananlar ve bana bu konuda fikir verebilecek olanlar var mı..?:44:
Ayrıca burada da cildim hakkında bilgi ve fotoğraflar var:
http://www.kadinlarkulubu.com/sivilceli-ciltler-cozumleri/419595-sivilce-degil.html#post17567155

$Neutrogena-Likit-Parfumsuz-236ML__32373278_0.jpg $Avene_Cleanance_Gel_200ml_3190.JPG_3190.jpg

kesinlikle avene bende 3 yıldır bütün ürünlerini kullanıyorum ve onun yıkama jeli bir başka evt fiatı tuzlu ama bana 8 ay gidiyor 1 damlası bile yüzümün köpürmesine yetiyor bu acıdan bakarsan yine hesaplı.bence değiştirme zaten değişim yapsan da tekrar ona döneceksin:KK1:

ben dermokil yüz temizleme jelini kullanıyorum çok memnunun, köpürmeden derinlemesine bir temizlik yapıyor. Herkese tavsiye ederim fiyatıda makul 17 tl gib ibir fiyata

fotolarına baktımda benim cildimin aynısı..karma vede çook hassas..bende la roche kullanıyorum..avene nin muadili..ama termal suyunuda kullan yatıştırıyor cildi...

avene ve neutrogena marka olarak karşılaştırılamaz bile
avene şu ana kadar kullandığım dermokozmetik markalar içinde açık ara önde
cleanence gel karma ciltler için çok güzel bir ürün
cildiniz söz konusu olduğunda masraftan kaçınmayın
aksi takdirde geri dönüşte oluşabilcek hasarları düzeltmek size daha pahalıya patlayacaktır:KK55:

Bugune kadar bir sürü marka denedim zaten sorunlu bir cildim var. Avene yi kullanıyorum şu an ve kesinlikle kalitesi tartışılmaz. Ayrıca 200 ml lik olduğundan bir kere alınca 6 aydan daha fazla dayanıyor bana. kesinlikle avene..

X