Sivilceli Ciltler avene cicalfate antibakteriel krem....bi bakin kizlar yardim..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

sila66

ceviz kabuguna girmisim
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
432
11
48
bugün eczaneye gittim kadin yüzüme bakip bu kremi verdi.yüzümde öyle sivilce degilde cenemde pütür pütür biseyler cikti,biraz mikrop kapmis dedi.sabah aksam sadece cenene sür ,bir haftaya birsey kalmaz dedi.cildim disardaki mikroplara karsi cok dayaniksiz kalmis dedi.internetten biraz arastirdim,iceriginde yüksek miktarda cinko ve bakir varmis.iki güne birsey kalmaz dedi.simdi sorum su....aranizda bu kremi kullanan varmi ve memnun kaldinizmi ,hele bi yazin kizlar yaaa.:çok üzgünüm:

valla benim bi arkaşım bu avene'in ürünlerini kullanıyo. eski halini bilmiyorum, cildi çok kötüymüş avene düzeltmiş. yağlı bi cildi var ama iz leke filan yok. ısrarla bana "sen de kullan" diyo ama burda yok. samsunda bakiym diyorum.

bu arada sen de kullandıktan sonra sonuçlarını yazar mısın buraya?

yazmazmiyim hic,hele bir su cenemi bi düzelteyimde , icinde cinko ve bakir olmasi baya bi ümitlendirdi beni.bilemiyorum valla.

kizlar konu kaybolup gidecek,hafizanizi bi zorlayin yaa,muhakkak birileri kullanmistir.ben cumartesi gününden beri sürüyorum ama hicbir degisiklik yok.kadinin dedigi gibi bi etki göremedim hala

canım ne oldu sende durum? bi gelişme var mı cildinde? umarım iyi gelmiştir..

cenemdekiler baya baya söndü gitti,bir haftadan sonra ancak etkisini gördüm.zaten öyle demisti en fazla bir hafta dayana bilirler diye.ben sunu anladimki eger bir uzman birsey öneriyorsa kesin bir bildigi vardir.önyargili düsünmemek lazimmis.gercekten baya baya iltihap kapti cenem yaa.neyse canim ilgilendigin icin tesekkür ederim.:içelim:

bende aldım bu kremi yüzümde dikiş izi kalmasın diye,onun için uzman önerdi 1 hafta olmadı daha, geçecek diyor ama bilmiyorum, birde darphin in bir ürünü var aramotik yağlardan oluşan ama yağ kıvamında değil onunda çok iyi olduğunu söyledi, akşamları darpfin sabahlarıda avene kullanıyorum.fark göremedim kendimde henüz yada bana öyle geliyor. uzman her 28 günde bir hücre bölünme olur o zmanlarda cilt kendini yeniler dedi. düzenli kullanmak önemli diye düşünüyorum birde güneş kremi kullanıyorum bu üçünü aksatmamaya çalışıyorum.inş. hepimiz istediğimiz sonuçlara ulaşırız.ümidimi kaybetmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…