22.07.2013 tarihinde Avea'nın sitesi üzerinden kredi kartı ile iki defa 25 TL lira yüklemesi yaptım. 25 TL'nin biri farklı bir hatta diğeri kendi hattıma idi. Farklı hatta yaptığım yükleme oldu kendi hattıma yapılan yükleme gerçekleşmedi. Kredi kartımı kontrol ettim ve iki defa 25 TL'lik geçiş yapıldığını gördüm.
Sabah müşteri hizmetlerini aradım ilk temsilci başka yere aktarıyorum dedi. Ana menüye döndüm. Diğer temsilci yüzüme kapattı. Üçüncü de biraz tepkili olarak konuştum kontrol edeceğim bekleyin dedi. Sonrasında bana yükleme yapılmadığını söyledi. Kredi kartının dökümü istendi fax ile hiçbir geri dönüş yapılmadı. bu zamana kadar bekledim bu arada 2-3 günde bir müşteri hizmetlerini aramaya devam ettim. hep şikayet dosyanız oluşturuldu size dönüş yapılacak dendi... bugün yeniden aradım müşteri hizmetlerini ve bana yükleme yapıldığını hatta o liralarla görüşme yaptığımı,bakiye olarak benim göremeyeceğimi hediye olarak kaydedildiğini söylediler.kısacası benim paramla hediye vermişler ki hiç bir şekilde ne yükleme ne de hediye dk. geldi.benim zaten aylık sürekli lira yükledikçe yenilenen bi tarifem var... yani bana fazladan dk. verse bile ki niye dk. veriri ben lira yüklemesi yapıyorum bakiye hep 0 olarak görünüyor...............ben 2 gün sonra avea bayilerinden yeniden 25 tl yükleme yapıp,,tarife yeniledim ondan sonra görüşme yapabildim.bu kadar tutarsız konuşmalar sonucu kesin kararım tüketici haklarına gideceğim.bu işin peşini bırakmayacağım kimsenin paramı çalmasına izin vermeyeceğim haliyle............ acaba buna benzer bi durum yaşayan ve çevresinde görenleriniz var mı merak ediyorum... izlediğiniz yol neydi ???