Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhabalar benim şikayetim AVEA' ya Bir kaç ay önce avea sınırsız tarifeye geçmiş aylık 10 000 dakikaya sabit ücret olarak 66 lira ödeneceğine dair taahhüt imzalamış bulunmaktayım ancak 27.06.2009-26.07.2009 tarihli son faturamın toplam 12 000 dakika olması nedeniyle 711.0 lira yüklü bi faturayla karşılaşmış durumdayım. Şikayet sebebim belirlenen sabit süreyi aştığıma dair herhangi bir bilgilendirme mesajı almamış olmam ve 450 liralık görüşmeden vergilerle birlikte 711.0 lira gibi bir borç ortaya çıkmasıdır.Ayrıca diğer şikayet nedenim avea müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirdiğimde borcu taksitlendirmem halinde hattımın taksit süresince kapatma yetkimin ve tarife değişikliğinin olmayacağının söylenmesi ve her ay sabit ücret artı taksit ücretinin ödenmesi gerektiğinin bildirilmesidir. Bu durumda ne yapmam gerekli yardımlarınızı bekliyorum. arkadaşlar bu şekide tüketici haklarına şikayetimi dile getirdim bu soygundan sonra hayatımda bi daha avea olmayacak bundan eminim bu konuda bilgii olanlar bana yardımcı olursanız sevinirim
bildirdiğimde borcu taksitlendirmem halinde hattımın taksit süresince kapatma yetkimin ve tarife değişikliğinin olmayacağının söylenmesi ve her ay sabit ücret artı taksit ücretinin ödenmesi gerektiğinin bildirilmesidir böyle bişey duymuştum bı tanıdıgının başına gelmişti benzeri ama avea mıydı hatırlamıyorum canımallah yardımcın olsun aslında bencede sınırı gecmen durumunda haber verılmesı gerekır benımde şirket hattım var avea dan ayda 9900 lira ama sınırı geçmişim ve 40 lira fatura geldi banada mecbur ödeyecegım ama bı ara aryıp sınırı gectıgımızde bılgı mesajı gelmesını isteyecegım ne kadar dıkkate alırlar bılemem ama .....
kızlar bu telefon şirkrtlerının hepsı soyguncu ya komşumda dünyanın parasını ödedı kadıncagız benım almanyada böyle bı hattım vardı base tarıfesı ayda 30 euro öduyodum ama sınırsız ve sadece 30euro ödedım ceza falan da gelmedı bıttı sozlesme ama almanlar durust ınsanlar aradakı fark bu gercekten de onlarla bızler arasında fark var :)
valla bu kadar süre nasıl konuştunuz,telefon kulağınızdamı yaşıyorsunuz.bence hata sizdede var keşke arada kontrol etsydiniz.benim 3 saat bedavam var devamlı sorguluyorum.
bazı insanlar malesef sınırsız diye çok dengesiz konuşuyor ben bir şey duydum bi çorbacı kampanya başlatmış,bir çorba içene 10 dk'bedava konuşma diye cep telefonundan..E yani faturada bunlara çok geliyosa bence az bile..
cnm benim benimde avea ile bi sorunum oldu operatöre bağlanmak için 20 dk beklemiştim çok sinirlendim TÜKETİCİ Hakları ve Şikayetleri www.sikayetim.com a şikayet ettim 1 gün geçmeden aradılar beni özür dilediler konununçözümü için çalışacaklarmış.. ıstersen sende bi yaz sorununu buraya hemen dönüyorlar.. yerimseniben
Valla arkadaşım dava açarsanda sonuçta bir süre aşımı var ve normal faturalarda bile vergiler konuşma ücretiyle başa baş gidiyor sonuç ne olur bilemem.Ama bildiğim bişey varki bu operatörler insanı resmen soyuyorlar biliyorsunuzu avea makul sürenin aşıldığını gerekçe göstererek yaptığı kampanyadan tek taraflı vaz geçti ve millete aba altından sopa gösterdi.Bu konuda hukuki yardım almak isteyenler tüketici sitelerinden örnek dilekçe örneklerini indirip kendilerine özgüleyerek tüketici mahkemesine dava açabilirler.Harçtan muaf olduğu için bir kaybınız olmaz.